ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε τα πόδια στο έδαφος μπορεί να πετύχει πολλά

Με τα πόδια στο έδαφος μπορεί να πετύχει πολλά

Η τέταρτη διαδοχική νίκη σκόρπισε ενθουσιασμό στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, βλέποντας την ομάδα να κάνει συνεχή βήματα και να έχει αναρριχηθεί στην 4η θέση της βαθμολογίας. Αμέσως, όμως, ο Γιανίκ Φερέρα θέλησε να προσγειώσει τους πάντες. Έκανε αναφορά ότι, «δικαιούμαστε να ονειρευόμαστε», προσθέτοντας και προσγειώνοντας: «Ονειρευόμαστε αλλά με τα πόδια στο έδαφος».

Bet on Alfa

Ξεκάθαρα, λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία, αλλά τίποτα δεν έχει πετύχει. Τρέχει να καλύψει το χαμένο έδαφος στο ξεκίνημα της σεζόν, ώστε να μπορέσει με μεγαλύτερες αξιώσεις να παλέψει για το ευρωπαϊκό εισιτήριο κυρίως στα πλέι οφ. Δεν της επιτρέπουν τα βαθμολογικά δεδομένα από το να κοιτάζει πέρα του αμέσως επόμενου αγώνα.

Η Νέα Σαλαμίνα, η μοναδική ομάδα που στέρησε βαθμούς στην ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ, είναι η επόμενη αντίπαλος. Ο Φερέρα έχει τη δυνατότητα να παρακολουθήσει το αποψινό παιχνίδι της με τη Δόξα, από τη στιγμή που αναβλήθηκε χθες, έχοντας άλλη μια εικόνα για το πώς αγωνίζεται. Αμέσως μετά θα στρωθεί στη δουλειά με τους παίκτες του για την καλύτερη προετοιμασία.

Επιβάλλεται να δοθεί συνέχεια στο σερί, που θα φέρει την ΟΜΟΝΟΙΑ σε ακόμη καλύτερη ψυχολογική και κυρίως βαθμολογική θέση. Έχει στην έδρα της αρκετά ντέρμπι, πλην αυτό με την Ανόρθωση, τα οποία εάν αξιοποιήσει θα βρεθεί ακόμη πιο κοντά στις ομάδες που προπορεύονται. Είναι στα δικά της πόδια. Δείχνει έτοιμη και ικανή να το κάνει…

Autoremarketing

Bet on Alfa