ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈτσι θα προσεγγίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το ματς με τη...

Έτσι θα προσεγγίσει η ΟΜΟΝΟΙΑ το ματς με τη Νέα Σαλαμίνα

Επόμενος αντίπαλος… Νέα Σαλαμίνα, Κυριακή 22 Ιανουαρίου, στάδιο «Αμμόχωστος» στις 19:00. Αυτό λέει το ημερολόγιο στο «Ηλίας Πούλλος» και τίποτα παραπάνω. Στην ΟΜΟΝΟΙΑ επικεντρώθηκαν ήδη σ’ αυτό το παιχνίδι, αφού ο Φερέρα είχε την ευκαιρία χθες να πάρει άλλη μια γεύση από την προσεχή αντίπαλο.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ και το τόνισε ο προπονητής, βλέπει το αμέσως επόμενο παιχνίδι και τίποτα παραπάνω. Θέλει να κερδίζει και να κάνει βήματα προς τα μπρος. Ο στόχος, λοιπόν, είναι να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες σ’ ένα νέο δύσκολο παιχνίδι όπως είναι αυτό της Κυριακής, απέναντι σε μια ομάδα που είναι μόλις 4 βαθμούς μακριά από την εξάδα και προέρχεται από επιτυχίες.

Η Νέα Σαλαμίνα είναι η μοναδική ομάδα που κέρδισε την ΟΜΟΝΟΙΑ στο ΓΣΠ. Ωστόσο, ο Φέρέρα και οι παίκτες του δεν θα πάνε στο «Αμμόχωστος» για να προσεγγίσουν το ματς ως να είναι η εκδίκηση, αλλά γιατί πρέπει να κερδίσουν και να συνεχίσουν την ανοδική πορείας τους. Τίποτα παραπάνω τίποτα λιγότερο. Γι’ αυτό θα θελήσουν να κάνουν την καλύτερη δυνατή προετοιμασία, να δουλέψουν στο πλάνο που θα ακολουθήσουν για να πανηγυρίσουν άλλη μια νίκη. Το παιχνίδι θα είναι κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας της αντιπάλου.

Δύσκολα θα είναι έτοιμοι και πάλι οι Παπουλής και Χαραλάμπους, που εκτός απροόπτου θα είναι διαθέσιμοι για το αμέσως επόμενο παιχνίδι που είναι με την Πάφο στο ΓΣΠ.

Autoremarketing

Bet on Alfa