ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕίναι (ακόμη) στα δικά της πόδια…

Είναι (ακόμη) στα δικά της πόδια…

Μετά την ήττα από τη Νέα Σαλαμίνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ οπισθοχώρησε, αλλά κλώτσησε και την ευκαιρία να κάνει το άλμα, να μείνει κοντά στην τρίτη θέση της βαθμολογίας. Πλέον, πρώτιστο μέλημα είναι να διατηρηθεί στην εξάδα και όσο πιο κοντά στην τρίτη θέση, στην οποία βρίσκεται η Πάφος και την οποία φιλοξενεί την Κυριακή.

Bet on Alfa

Ξεκάθαρα, λοιπόν, είναι ακόμη στα δικά της πόδια η εξάδα, αλλά και γιατί όχι να κυνηγήσει την τρίτη θέση και το ευρωπαϊκό εισιτήριο μέσω πρωταθλήματος. Από τους ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εξαρτώνται τα πάντα και αυτό που περιμένει ο κόσμος της ομάδας, όσο κι αν στεναχωρήθηκε προχθές, είναι να νικήσει την Πάφο. Να δείξει άμεσα αντίδραση και να συνεχίσει την προσπάθεια προς τα πάνω.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, είτε το θέλουμε είτε όχι, έχει ανάγκη από άλλες μια – δυο μετεγγραφές για να μπορέσει με μεγαλύτερη αποφασιστικότητα και βάθος να διεκδικήσει τους στόχους της. Επίσης, θα πρέπει να γίνει καλύτερη διαχείριση του ρόστερ από τον Φερέρα. Κάποιοι ποδοσφαιριστές αδικούνται από τον χρόνο που παίρνουν ή δεν παίρνουν καθόλου και είναι καιρός ο Βέλγος να κάνει αναθεώρηση σκέψεων και επιλογών.

Autoremarketing

Bet on Alfa