ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈξι ματς, τα τρία στο ΓΣΠ και όλα ντέρμπι

Έξι ματς, τα τρία στο ΓΣΠ και όλα ντέρμπι

Εισερχόμαστε σιγά – σιγά στην τελική ευθεία της πρώτης φάσης του πρωταθλήματος, αφού υπολείπονται έξι αγωνιστικές για το τέλος της. Με το πέρας της 20ης αγωνιστικής, η ΟΜΟΝΟΙΑ βρίσκεται στην 5η θέση της βαθμολογίας με βαθμούς. Κανείς δεν μπορεί να πει ότι είναι σίγουρη για την εξάδα, ενώ την ίδια ώρα διατηρεί τις πιθανότητές της έστω κι αν μειώθηκαν για την η θέση που οδηγεί στα Κύπελλα Ευρώπης.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να δώσει τη μάχη, όχι απλώς για να βρίσκεται στην εξάδα, αλλά για να αυξήσει στην πορεία της πιθανότητες για ευρωπαϊκό εισιτήριο. Δεν μπορεί να έχει άλλη επιλογή μια μεγάλη ομάδα, που άρχισε και φέτος με στόχο το πρωτάθλημα, όμως σήμερα βρίσκεται 13 ολόκληρους βαθμούς μακριά από την κορυφή.

Από τα έξι παιχνίδια που απομένουν για το τέλος της α’ φάσης, τα τρία είναι στο ΓΣΠ και μάλιστα όλα ντέρμπι: Πάφος, Άρης και ΑΠΟΕΛ. Τα εκτός έδρας είναι με Ανόρθωση, Ολυμπιακό και Καρμιώτισσα. Η ΟΜΟΝΟΙΑ, λοιπόν, από τη μια καλείται να συνεχίσει την εξαιρετική πορεία της στο ΓΣΠ και να πάρει το απόλυτο των βαθμών απέναντι σε τρεις αντιπάλους που βρίσκονται πιο ψηλά, μειώνοντας τη διαφορά.

Την ίδια ώρα, όμως, θα πρέπει να αλλάξει αγωνιστικό πρόσωπο στα εκτός έδρας και να μαζέψει έστω και τώρα βαθμούς. Γιατί δεν μπορεί μια ομάδα της δυναμικότητας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ να έχει κερδίσει μόλις δύο αγώνες μακριά από το ΓΣΠ.

Η προετοιμασία για το προσεχές παιχνίδι με την Πάφο συνεχίζεται και προκύπτουν ευχάριστα. Ο Παναγιώτης Ζαχαρίου επέστρεψε από το Βέλγιο και από χθες μπήκε στο πρόγραμμα προπονήσεων της ομάδας. Ενδέχεται στο ματς της Κυριακής να είναι στην αποστολή. Την ίδια ώρα, οι Παπουλής και Χαραλάμπους κάνουν αγώνα δρόμου να προλάβουν το παιχνίδι. Εάν όχι, σίγουρα θα είναι έτοιμοι στο επόμενο.

Autoremarketing

Bet on Alfa