ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑνδρέας Δημητρίου: "Όλες μας οι σκέψεις να είναι από...

Ανδρέας Δημητρίου: “Όλες μας οι σκέψεις να είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο ματς της Τετάρτης”

Διαβάστε όσα είπε στην Primetel μετά το τέλος του αγώνα με τον Άρη, ο Αντρέας Δημητρίου.

Bet on Alfa

“Συγχαρητήρια στον Άρη για την νίκη του. Την Τετάρτη έχουμε ένα αγώνα που είναι περισσότερο από ένα ματς. Παίζουμε μία πρόκριση στο κύπελλο. Πρέπει να συγκεντρωθούμε σε αυτό το παιχνίδι. Πρέπει να δώσουμε το “είναι” μας την Τετάρτη. Δεν υπάρχει τίποτα, δεν θα πρέπει να υπάρχει τίποτα. Πρέπει όλες μας οι σκέψεις να είναι από το πρωί μέχρι το βράδυ στο ματς της Τετάρτης. Δεν πρέπει να υπάρχει τίποτα άλλο. Μόνο τον αγώνα αυτό να σκεφτόμαστε. Είναι ένας πολύ σημαντικός αγώνας για την Ομόνοια.

Για το τι μπορεί να αλλάξει σε αυτά τα παιχνίδια: “Αυτό που μπορεί να τα κάνει όλα σ΄αυτά τα ματς είναι το τριφύλλι στο στήθος. Είναι η ιστορία της ομάδας, ο πληγωμένος εγωισμός. Να το θέλουμε πολύ στο γήπεδο και στην κερκίδα. Η εξιλέωση και η τιμή σ΄αυτά τα ματς. Πρέπει να τα νιώσουμε όλα αυτά όλοι. Ούτε οι πιο φορμαρισμένες ομάδες κερδίζουν πάντα αυτά τα ματς.”

Για την διαμαρτυρία του κόσμου έξω από το γήπεδο:

“Η διοίκηση δέχεται την κριτική. Ξέρουμε ότι ο κόσμος έχει δίκαιο. Αυτές τις μέρες απαγορεύεται να σκεφτόμαστε τίποτα άλλο εκτός από το ματς την Τετάρτη”

“Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κόσμο που ήταν στις κερκίδες”

Autoremarketing

Bet on Alfa