ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΔεν υπάρχει άλλος δρόμος…

Δεν υπάρχει άλλος δρόμος…

Αγώνας μιας επιλογής, αγώνας δίχως αύριο. Ποιος; Ο σημερινός της ΟΜΟΝΟΙΑΣ εκτός έδρας με τον Ολυμπιακό στο Μακάρειο (19:00). Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να τερματίσει το αρνητικό σερί, ώστε να ελπίζει σε παρουσία της στην εξάδα. Ο Απόλλων κέρδισε και βρίσκεται στην 5η θέση, η ΑΕΛ το ίδιο και είναι μιαν ανάσα (στο -1) από την ΟΜΟΝΟΙΑ. Γι’ αυτό και δεν υπάρχει άλλος δρόμος πέρα της νίκης.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να βγάλει εγωισμό και να επιστρέψει, ώστε να κάνει το βήμα για την εξάδα, αφού θα είναι τραγικό για δεύτερη διαδοχική σεζόν να μείνει εκτός του πρώτου γκρουπ. Απέναντι στον Ολυμπιακό θα πρέπει να αποδείξει ότι είναι καλύτερη, έχει δυνατότητες και έστω και τώρα να βγάλει πείσμα. Αυτό περιμένει να δει ο κόσμος της, που τον απογοήτευσε πολύ για δεύτερη σερί σεζόν.

Ο Αυγουστή, που δεν θα βρίσκεται στον πάγκο λόγω της αποβολής του στο ματς κυπέλλου με τον Αποέλ, προετοίμασε την ομάδα του και αναμένει να δει τη θέληση και το πάθος του πρώτου ημιχρόνου του αγώνα που προηγήθηκε. Δεν υπολογίζονται οι Μπέζους, Κασάμα, λόγω καρτών και ο τραυματίας Κακουλλής.

Από την ΟΜΟΝΟΙΑ εξαρτάται να σώσει ό,τι σώζεται, παρόλο που δεν θα έπρεπε να βρίσκεται σήμερα σε αυτή τη θέση. Τα λάθη πολλά από κάθε πλευρά, τα σημειώσαμε πολλές φορές. Σήμερα, αυτό που προέχει είναι η επιτυχία, για να μην βρεθεί η ΟΜΟΝΟΙΑ σε ακόμη πιο δύσκολη θέση.

Autoremarketing

Bet on Alfa