ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜπασιρού: «Είναι μία καλή περίσταση για να τους δώσουμε...

Μπασιρού: «Είναι μία καλή περίσταση για να τους δώσουμε κάτι πίσω»

Φουάντ Μπασιρού μίλησε για την αναμέτρηση απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Αναφέρθηκε στο ντέρμπι με τους «γαλαζοκίτρινους», καθώς και στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό.

Bet on Alfa

Εντός έδρας ντέρμπι απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Ποιες είναι οι σκέψεις σου για το παιχνίδι αυτό;
«Τα μεγάλα παιχνίδια είναι πάντοτε τα ντέρμπι. Δεν έχουμε πολλά να σκεφτούμε, απλά να πάμε εκεί και να κερδίσουμε τον αγώνα».

Ποια είναι τα σημαντικά σημεία για να πάρουμε τους τρεις βαθμούς;
«Πρώτα από όλα είναι ένα ντέρμπι, άρα πρέπει να βγάλουμε πάθος για να κερδίσουμε τις μονομαχίες. Να προσπαθήσουμε να κυριαρχήσουμε στο παιχνίδι. Πιστεύω το κάναμε στο πρώτο ημίχρονο στον αγώνα Κυπέλλου. Θα πρέπει να το διατηρήσουμε αυτό το στοιχείο και για 90 λεπτά».

Περιμένεις παρόμοιο παιχνίδι όπως και το προηγούμενο απέναντι στον ΑΠΟΕΛ;
«Από την πλευρά μας, ναι, πρέπει να είναι το ίδιο και να παρουσιαστούμε βελτιωμένοι. Να είμαστε επιθετικοί και να κερδίσουμε μονομαχίες. Να δούμε τι κάναμε σωστά στο πρώτο ημίχρονο. Όμως είναι ένα ντέρμπι και πρέπει απλά να κερδίσουμε».

Τι κρατάς από το παιχνίδι απέναντι στον Ολυμπιακό;
«Τους τρεις βαθμούς. Δεν νομίζω να ήταν ένα καλό παιχνίδι, ούτε η εμφάνιση μας ήταν καλή. Αλλά κερδίσαμε και αυτό είναι το πιο σημαντικό».

Ο κόσμος μας… χρειάζεται μία νίκη σε ένα μεγάλο ντέρμπι. Τι μπορείς να τους πεις;
«Είναι μία δύσκολη σεζόν. Τόσο για εμάς, όσο και για αυτούς. Είναι μία καλή περίσταση για να τους δώσουμε κάτι πίσω. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο και θα προσπαθήσουμε να κερδίσουμε τον αγώνα».

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa