ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΝα η ευκαιρία για να το… γυρίσει

Να η ευκαιρία για να το… γυρίσει

Η πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, είναι απογοητευτική. Αλλιώς την περίμενε ο κόσμος της ομάδας την τρέχουσα σεζόν και αλλιώς εξελίσσεται. Δεν μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να δίνει μάχη για να είναι στην εξάδα. Ο διαχρονικός στόχος της είναι η διεκδίκηση και η κατάκτηση του τίτλου πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Όπως και να έχει, ο χρόνος δεν γυρνά πίσω. Είναι υποχρεωμένη η ΟΜΟΝΟΙΑ να κοιτάξει μπροστά και να διεκδικήσει ότι μπορεί τη δεδομένη στιγμή. Γι’ αυτό και στο αυριανό ντέρμπι με τον Αποέλ για την 25η αγωνιστική, ο στόχος είναι ένας και αδιαπραγμάτευτος: η νίκη και το αποφασιστικό βήμα παρουσίας στην εξάδα. Ίσως την κλειδώσει κιόλας αναλόγως των αποτελεσμάτων των άλλων ομάδων που έχουν τον ίδιο στόχο.

Το τεχνικό τιμ, οι ποδοσφαιριστές και γενικώς όλοι όσοι βρίσκονται στο «Ηλίας Πούλλος», καλούνται να συμβάλουν σε καλή εμφάνιση και επιτυχία. Είναι κάτι που έχει ανάγκη η ΟΜΟΝΟΙΑ. Είναι η ευκαιρία να… γυρίσει το κλίμα, να δώσει έστω και τώρα ένα μήνυμα αισιοδοξίας. Ας παίξουν για τους εαυτούς τους πρώτα οι ποδοσφαιριστές, αλλά και για τον κόσμο της ομάδας που τον έχουν πικράνει πολύ. Τώρα, είναι η ώρα!

Autoremarketing

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο
Bet on Alfa