ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ σωστή διαχείριση των αγώνων της ημιτελικής φάσης

Η σωστή διαχείριση των αγώνων της ημιτελικής φάσης

Στις 6 Απριλίου και τρεις εβδομάδες αργότερα, στις 26 του μήνα, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να δώσει τους δύο πιο καθοριστικούς αγώνες της σεζόν. Θα αναμετρηθεί με την Πάφο στα ημιτελικά του Κυπέλλου, με αδιαπραγμάτευτο στόχο την παρουσία της στον τελικό.

Bet on Alfa

Μέχρι τον πρώτο αγώνα μεσολαβεί διάστημα δύο εβδομάδων. Ο Αυγουστή και οι συνεργάτες του θα επιδιώξουν τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή να έχουν τους ποδοσφαιριστές πλήρως έτοιμους από κάθε άποψη. Γι’ αυτό και στο διάστημα της διακοπής, όσοι παρέμειναν στο «Ηλίας Πούλλος» θα συνεχίσουν την σκληρή δουλειά, την ώρα που ο προπονητής θα αναμένει την επιστροφή των διεθνών και κυρίως να είναι όλοι υγιείς.

Στα παιχνίδια των ημιτελικών θα χρειαστεί σωστή διαχείριση από τον Κύπριο τεχνικό. Είναι διπλοί οι αγώνες και μπαίνει στην εξίσωση και η σκοπιμότητα, αφού ο στόχος είναι η πρόκριση. Άρα, στον πρώτο αγώνα, που θα είναι εκτός έδρας, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει να πάρει αποτέλεσμα που να της επιτρέπει στον επαναληπτικό στο ΓΣΠ να «χτυπήσει» την πρόκριση. Σαφώς και θα είναι πολύ καλύτερα να πάρει αποτέλεσμα που θα την χρίζει ως φαβορί.

Όσον αφορά στον επαναληπτικό, αναλόγως αποτελέσματος και με σύμμαχο τον κόσμο, θα αναζητήσει την πρόκριση. Είναι παιχνίδια υπομονής, τακτικής και ποιος θα επικρατήσει στη σκακιέρα των πάγκων. Παράλληλα, θα μετρήσει η θέληση και η δίψα για παρουσία στον τελικό. Αυτή πρέπει να είναι διάχυτη στις τάξεις των παικτών της ΟΜΟΝΟΙΑΣ. Το χρωστάνε στον κόσμο της ομάδας, αλλά και στην ιστορία του συλλόγου.

Autoremarketing

Bet on Alfa