ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΕπιστρέφουν, γεμίζει και φουλάρει

Επιστρέφουν, γεμίζει και φουλάρει

Μέχρι αύριο θα βρίσκονται ξανά όλοι οι διεθνείς της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο «Ηλίας Πούλλος», θέτοντας εαυτόν στον προπονητη τους. Ο Αυγουστή τους περιμένει με ανυπομονησία, ώστε να μπορέσει να δουλέψει στο πλάνο που θα ακολουθήσει η ομάδα στο παιχνίδι πρωταθλήματος με την Πάφο, την Κυριακή στο ΓΣΠ.

Bet on Alfa

Και τίθεται το ερώτημα, τι θα θελήσει να κάνει ο προπονητής της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, γνωρίζοντας ότι θα ακολουθήσει σε λίγες ημέρες ο πρώτος ημιτελικος αγώνας και πάλι με την Πάφο εκτός έδρας. Θα δώσει χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που θα χρησιμοποιήσει στο σημαντικό αγώνα κυπέλλου ή θα θελήσει να τους προφυλάξει και θα δούμε μια εντελώς διαφορετική ενδεκάδα; Την απάντηση ξέρει μόνο ο Αυγουστή.

Αυτό που είμαστε σίγουροι θα θελήσει να κάνει είναι, να διαχειριστεί σωστά το ρόστερ του και οι ενδεκάδες που θα παρουσιάσει και στα δύο παιχνίδια, να δείξουν φρεσκάδα και αποφασιστικότητα για τη νίκη. Ο Αυγουστή στα οκτώ ματς που κάθισε στον πάγκο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, φροντισε να έχει σε ετοιμότητα όλους τους ποδοσφαιριστές. Τους έδειξε ότι τους υπολογίζει, αφού δεν εξηγείται αλλιώς σε μόλις οκτώ παιχνίδια να χρησιμοποίησε 24 ποδοσφαιριστές.

Εφόσον ο Μπασιρου είναι καλά, τον αναμένει ο Αυγουστή για να αξιολογηθεί, τότε εκτός απροόπτου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα πάει στα επικείμενα παιχνίδια με μοναδική απουσία τον Ψάλτη. Γι’ αυτό και ο Κύπριος τεχνικός έχει να διαχειριστεί ένα γεμάτο ρόστερ, με όλους τους ποδοσφαιριστές να είναι χρήσιμοι στην προσπάθεια για να φθάσει η ΟΜΟΝΟΙΑ στη διάκριση.

Autoremarketing

Bet on Alfa