ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι δοκιμές, η ετοιμότητα και ο αντί - Κούσουλος

Οι δοκιμές, η ετοιμότητα και ο αντί – Κούσουλος

Δύο αγώνες πρωταθλήματος, με τον Άρη μεθαύριο Τρίτη και την ΑΕΚ στις 21 Απριλίου, θα δώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ πριν τον καθοριστικό επαναληπτικό ημιτελικό με την Πάφο στις 26 του μήνα. Σ’ αυτά τα δύο παιχνίδια, ο Αυγουστή θα θελήσει να κάνει δοκιμές, αλλά και να διατηρήσει όλους τους ποδοσφαιριστές σε πλήρη ετοιμότητα.

Bet on Alfa

Στο επίκεντρο βρίσκεται ο αντικαταστάτης του Κούσουλου, που θα απουσιάσει στον επαναληπτικό λόγω καρτών. Και τίθεται το ερώτημα ποιος θα τον αντικαταστήσει. Τις περισσότερες πιθανότητες έχει ο Κασάμα (άλλη επιλογή είναι ο Ντίσκερουντ που επιστρέφει) από τη στιγμή που ο Χαραλάμπους είναι εκτός. Λογικά, λοιπόν, στα προσεχή δύο ματς πρωταθλήματος, θα δούμε δίδυμο Μπασιρού – Κασάμα. Ίσως ο Αυγουστή να θελήσει να δοκιμάσει κάτι άλλο. Θα δούμε…

Για την ώρα, η ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζει την προετοιμασία της για τον αγώνα της Τρίτης με τον Άρη. Ο Κύπριος τεχνικός δεν έχει διαθέσιμους τους τραυματίες Χαραλάμπους και Ψάλτη, αντιθέτως επανέρχεται ο Μπεσεντίν που απουσίασε στην Πάφο λόγω καρτών.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ σε άλλον ένα αγώνα, θα επιδιώξει να έχει καλή παρουσία και να φθάσει στη νίκη όπως έκανε και απέναντι στην Πάφο στον αγώνα πρωταθλήματος στο ΓΣΠ. Ο κόσμος, που προετοιμάζεται για μαζική παρουσία στον επαναληπτικό κυπέλλου, θα είναι και πάλι εκεί για να δώσει στήριξη στους ποδοσφαιριστές, να τους σπρώξει στην επιτυχία.

Autoremarketing

Bet on Alfa