ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΠροσηλωμένοι στο στόχο

Προσηλωμένοι στο στόχο

Δουλειά, δουλειά, δουλειά. Αυτό κάνουν οι ποδοσφαιριστές της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που είναι προσηλωμένοι στο στόχο, που δεν είναι άλλος από την πρόκριση στον τελικό κυπέλλου. Αυτό δεν σημαίνει ότι αδιαφορούν για το ματς πρωταθλήματος με την ΑΕΚ. Αντιθέτως, θα επιδιώξουν μια καλή εμφάνιση, κυνηγώντας τη νίκη.

Bet on Alfa

Ο Σωφρόνης Αυγουστή δουλεύει καθημερινά, τόσο στο πλάνο του όσο και στη ψυχολογία της ομάδας του. Προσπαθεί και θέλει τους παίκτες του να παρουσιαστούν έτοιμοι από κάθε άποψη στο ματς της χρονιάς στις 26 Απριλίου. Θέλει τους παίκτες του αποφασισμένους για τη νίκη – πρόκριση.

Το καθοριστικό παιχνίδι της επόμενης Τετάρτης, αποτελεί μεγάλο στοίχημα για τους ποδοσφαιριστές και την τεχνική ηγεσία. Δεν θέλουν με τίποτα να αφήσουν την ευκαιρία να πάει χαμένη, θέλουν την παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στον τελικό, ώστε να διεκδικήσει όπως και πέρσι το τρόπαιο.

Για την ώρα, στο «Ηλίας Πούλλος» δουλεύουν για τον αγώνα της Παρασκευής στο ΑΕΚ Αρένα. Ο Αυγουστή θα θελήσει να κάνει διαχείριση του ρόστερ του, να είναι όλοι οι παίκτες ετοιμοπόλεμοι για το ματς του κυπέλλου. Παράλληλα, είναι πολύ πιθανό να παρουσιάσει για κάποιο χρονικό διάστημα την ενδεκάδα του κυπέλλου.

Autoremarketing

Bet on Alfa