ΑρχικήΔΙΕΘΝΕΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣBETTING TIPS (20/04/2023) | Με τις ίδιες στο Κόνφερενς,...

BETTING TIPS (20/04/2023) | Με τις ίδιες στο Κόνφερενς, με τα μεγαθήρια στο Γιουρόπα

BETTING TIPS (20/04/2023) | Με τις ίδιες στο Κόνφερενς, με τα μεγαθήρια στο Γιουρόπα

Επαναληπτικοί προημιτελικοί απόψε σε Γιουρόπα και Κόνφερενς Λιγκ. Τέσσερα σημεία στην ακίδα μας, δύο από κάθε θεσμό. Εμπιστευόμαστε ξανά τις ίδιες ομάδες στο Κόνφερενς Λιγκ ενώ πάμε με τα μεγαθήρια στο Γιουρόπα Λιγκ.

Bet on Alfa

22:00 | WEST HAM – GENT

Το πάλεψε στο πρώτο ματς η Γάνδη, βρήκε το γκολ ισοφάρισης όμως η ποιότητα της Γουέστ Χαμ φαινόταν έντονα στο γήπεδο πως υπερτερούσε αυτή των Βέλγων. Δεν τους βλέπω να έχουν τύχη στο Λονδίνο. Οι “χάμερς” έχουν βρει καλά αποτελέσματα στο πρωτάθλημα το τελευταίο διάστημα, νιώθουν πιο άνετη και είναι πανέτοιμοι για ακόμη μία ευρωπαϊκή πρόκριση τα τελευταία χρόνια που θα τους φέρει ένα βήμα πριν τον τελικό. Επίσης δεν είναι σε καμία περίπτωση παιχνίδι που θα μείνει στο 1-0.

Σημείο: 1+over 1.5 (1.90 στον Μ.Ο. των εταιριών)

22:00 | NICE – BASEL

Πληρωθήκαμε στο πρώτο παιχνίδι το X2+over 1.5 τόσο της Νις αλλά και της Γουέστ Χαμ πιο πάνω. Κάπως έτσι περιμέναμε τα ματς και κάπως έτσι περιμένουμε να πάρουν και οι δύο απόψε τις νίκες που χρειάζονται στην έδρα τους. Για τη Νις είναι τελικός, παρά το επιθετικό στυλ των δύο ομάδων δεν θέλουμε να αναμειχθούμε με τα γκολ έτσι θα πάμε απλά σε καθαρή νίκη των γηπεδούχων. Η Βασιλεία με την ομάδα που έχει και μέχρι εδώ που έφτασε είναι οκ, ενώ η Νις με την τραγική πορεία στη Γαλλία έχουν “σταμπάρει” από την αρχή αυτού του project την ευρωπαϊκή διάκριση.

Σημείο: 1 (1.55 στον Μ.Ο. των εταιριών)

 

22:00 | SPORTING – JUVENTUS

Οκ, στάθηκε καλά στο Τορίνο, οκ απέκλεισε στο Λονδίνο την Άρσεναλ, όμως με το 1-0 της Γιούβε από το πρώτο ματς δεν καταλαβαίνω το τόσο ποντάρισμα που λαμβάνει απόψε η Σπόρτινγκ. Όπως και να το κάνουμε οι Ιταλοί έχουν τη στόφα της μεγάλης ομάδας και με καλή αμυντική συμπεριφορά θεωρώ πως με τον ένα ή τον άλλο τρόπο θα πάρουν την πρόκριση. Επειδή μας το επιτρέπει και το σετ θα πάμε σε σημείο που ακόμη και να ξεφύγει το σκορ θα είμαστε μέσα.

Σημείο: X2+under 5.5 (1.60 στον Μ.Ο. των εταιριών)

 

22:00 | SEVILLA – MAN UTD

Μαγική εικόνα το 2-2 που πήρε η Σεβίλλη, το σκορ ήταν στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα 2-0 και θα μπορούσε να ήταν μεγαλύτερο όμως η γκέλα του Μαλάσια και οι κακές αλλαγές του Τεν Χαγκ έβαλαν την ομάδα της Ανδαλουσίας στο παιχνίδι. Τα “είναι η διοργάνωσή της”, “η Σεβίλλη βρίσκει πάντα τον τρόπο” δεν στέκουν στο ποδόσφαιρο. Η Γιουνάιτεντ είναι 2-3 σκαλιά καλύτερη ομάδα (ακόμη και με τις απουσίες των Βαράν, Μαρτίνεζ και Μπρούνο) από αυτή τη Σεβίλλη και περιμένω ακόμη και με διπλό να πάρει το ζητούμενο. Όπως και στο ματς της Γιουβέντους, επειδή το σετ μας το επιτρέπει θα πάμε συντηρητικά.

Σημείο: X2+over 1.5 (1.60 στον Μ.Ο. των εταιριών)

 

KAΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!

Autoremarketing

Bet on Alfa