ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΑλλαγμένη, αλλά και πάλι παθιασμένη

Αλλαγμένη, αλλά και πάλι παθιασμένη

Το απόγευμα ο Σωφρόνης Αυγουστή θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για το αυριανό ντέρμπι με το Αποέλ, για την 6η αγωνιστική των πλέι οφ. Παιχνίδι, που μπορεί βαθμολογικά να μην απασχολεί την ΟΜΟΝΟΙΑ, αλλά έχει άλλους 1948 λόγους να θέλει να το κερδίσει. Για τους ίδιους τους παίκτες, το όνομα, την φανέλα, την ιστορία τον κόσμο της.

Bet on Alfa

Ναι μεν το μυαλό θα είναι καθημερινά στον τελικό κυπέλλου, όμως η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν θα αδιαφορήσει σε κανένα παιχνίδι πρωταθλήματος. Άλλωστε, μέσα από αυτά θα θελήσει να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση για τον τελικό της 24ης Μαΐου. Ο Αυγουστή θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής στα εναπομείναντα παιχνίδια και όταν το κρίνει απαραίτητο θα τεστάρει την ενδεκάδα τελικού.

Στο αυριανό «αιώνιο» ντέρμπι, θεωρείται δεδομένο πως θα προβεί σε κάποιες αλλαγές σε σχέση με τον επαναληπτικό ημιτελικό αγώνα της περασμένης Τετάρτης. Με αυτό τον τρόπο θα ξεκουράσει παίκτες που έδωσαν πολλές δυνάμεις, αλλα θα δώσει και χρόνο σε άλλους. Αυτό δεν αλλάζει την προσπάθεια της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, που θα είναι να κερδίσει το παιχνίδι.

Ο Κύπριος τεχνικός υπολογίζει και πάλι τους Κούσουλο και Μπέζους, που «βλέπουν» ενδεκάδα, ιδιαίτερα ο πρώτος. Πλην του Ψάλτη όλοι είναι διαθέσιμοι και μπορεί να αναλόγως να διαχειριστεί το παιχνίδι, αφού θα έχει γεμάτο πάγκο. Για το αυριανό παιχνίδι δεν χρειάζεται να πει πολλά στους παίκτες του. Ξέρουν τη σημασία του και αναμένει ότι θα τα δώσουν όλα και στο τέλος να πανηγυρίσουν.

Autoremarketing

Bet on Alfa