ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΗ δουλειά του Αυγουστή, η ετοιμότητα Ουζόχο και το...

Η δουλειά του Αυγουστή, η ετοιμότητα Ουζόχο και το βάθος

H OMONOIA δεν έχασε στο “αιώνιο” σε συνθήκες που ο αντίπαλος καιγόταν για βαθμούς και μάλιστα στην έδρα του. Μόνο τυχαίο δεν είναι το γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό, η ομάδα κατάφερε να πιάσει μία πρόκριση πάλι κόντρα στον “αιώνιο” εκτός έδρας (με σκορ εναντίων), κατάφερε σε δύο παιχνίδια να “σκοτώσει” τις όποιες ελπίδες τις πολύ ποιοτικής Πάφου για πρόκριση στον τελικό και με 7 αλλαγές βασικών παικτών να καταφέρει για 70 λεπτά να μην κινδυνεύσει από το Αποέλ και μάλιστα να πάρει και ισοπαλία.

Bet on Alfa

Υπάρχει εξήγηση για αυτή την τεράστια αγωνιστική αλλαγή και φέρει την υπογραφή του Σωφρόνη Αυγουστή. Βελτίωσε τόσο την ατομική όσο και ομαδική απόδοση των παικτών. Κατάφερε από όλο σχεδόν το ρόστερ να πάρει ότι μπορεί να δώσει ο καθένας στο παιχνίδι. Μία φετινή ΟΜΟΝΟΙΑ σαφώς με αποδυναμωμένο ρόστερ κατάφερε ο ίδιος να την κάνει μία ομάδα με σχετικό βάθος. Όπως δήλωσε και προχθές, θα παίξουν όλοι στα εναπομείναντα παιχνίδια για να κρατηθεί η ομάδα σε ψηλά στάνταρντ ενόψει του μεγάλου παιχνιδιού, του τελικού Κυπέλλου στις 24 Μαίου. Όσο πλησιάζει το παιχνίδι εκείνο, είναι λογικό πως θα σκεφτεί και το δεδομένο της προστασίας βασικών παικτών από τραυματισμούς.

Η ίωση του Φαμπιάνο, στάθηκε η αφορμή για δοκιμή της ετοιμότητας του Φράνσις Ουζόχο ένα τέτοιο παιχνίδι υψηλών απαιτήσεων. Ίσως το μεγαλύτερο ποσοστό από την ισοπαλία να του ανήκει με τις εξαιρετικές επεμβάσεις του. Ο Φράνσις είναι μεγάλο ταλέντο και πάντα έτοιμος. Μία ομάδα που θέλει να πρωταγωνιστεί είναι πολύ σημαντικό να έχει δύο και τρεις πανέτοιμους και μεγάλους τερματοφύλακες.

 

Autoremarketing

Bet on Alfa