ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΜε τα θετικά της και τα αρνητικά της, το...

Με τα θετικά της και τα αρνητικά της, το μυαλό είναι στον τελικό

Η παρουσία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στο ντέρμπι με τον Απόλλωνα είχε δύο πρόσωπα. Το καλό του πρώτου ημιχρόνου και το όχι και τόσο καλό στο δεύτερο, με τον Αυγουστή να αποτυπώνει πλήρως στις δηλώσεις του το πήγε λάθος. Μίλησε για χαλαρότητα, τονίζοντας ότι δεν πρέπει να επαναληφθεί στο μέλλον.

Bet on Alfa

Για άλλο ένα παιχνίδι στα πλέι οφ, η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπόρεσε να φθάσει στη νίκη. Είχε και τα θετικά της και τα αρνητική της η εμφάνιση της Κυριακής, όμως στο μυαλό βρίσκεται πάντα ο τελικό κυπέλλου. Ο Αυγουστή με τα όσα ανέφερε χθες, ήχησε καμπανάκι στους παίκτες του. Τους θέλει συγκεντρωμένους και συνέχεια on fire. Δεν μπορεί να χαλαρώνουν, να κάνουν λάθη και να τα πληρώνει η ομάδα.

Στα θετικά του χθεσινού ντέρμπι, το κράτημα και η κυκλοφορία της μπάλας σε μεγάλο διάστημα και η παρουσία κυρίως του Λοϊζου. Ο νεαρός άσος έκανε πολύ καλό παιχνίδι, ένα από τα καλύτερα φετινά του, ενώ με τον Αυγουστή στον πάγκο βρίσκεται σε συνεχή ανοδική πορεία.

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ συνεχίζουν να είναι επικεντρωμένο στον τελικό της 24ης Μαΐου. Ο Κύπριος τεχνικός έδειξε σε μεγάλο βαθμό ενδεκάδα τελικού χθες, όμως μέχρι τότε ενδέχεται να διαφοροποιηθούν αρκετά. Αυτό που προέχει είναι, η ΟΜΟΝΟΙΑ στον τελικό να παρουσιαστεί απόλυτα έτοιμη. Όπως είπε και ο Αυγουστή στο ξεκίνημα των δηλώσεών του, δίνοντας το στίγμα πως σκέφτονται στο «Ηλίας Πούλλος», «δώσαμε συνέχεια στην προετοιμασία μας για τον τελικό». Επόμενο παιχνίδι για την ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό με την Πάφο εκτός έδρας, το προσεχές Σάββατο.

Autoremarketing

Bet on Alfa