ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΈρχονται ευχάριστα νέα

Έρχονται ευχάριστα νέα

Στην ΟΜΟΝΟΙΑ τα πάντα τρέχουν με γοργούς ρυθμούς και δεν είναι μακριά οι πρώτες ανακοινώσεις σ’ όλα τα μέτωπα. Είτε αυτές θα έχουν να κάνουν με τον προγραμματισμό, τον τεχνικό διευθυντή, την ανανέωση της συμφωνίας Σωματείου – Εταιρείας.

Bet on Alfa

Οι εξελίξεις, λοιπόν, τρέχουν και σύντομα η διοίκηση θα είναι σε θέση να επισημοποιήσει συνεργασίες. Ο Αυγουστή και οι συνεργάτες  του αξιολογούν συνεχώς ποδοσφαιριστές που προτάθηκαν ή μπήκαν στο μάτι από προηγουμένως και γίνονται ενέργειες για να ντυθούν στα πράσινα.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα προχωρήσει σε προσθήκες σ’ όλες τις γραμμές, παρόλο που δόθηκε προτεραιότητα σε συγκεκριμένες θέσεις. Θα γίνει προσπάθεια να ενταχθούν στο ρόστερ ποιοτικοί ποδοσφαιριστές, οι οποίοι να συνοδεύονται και από άλλα χαρακτηριστικά, όπως η εμπειρία και η ηγετική φυσιογνωμία.

Αυτή και η επόμενη βδομάδα θα φέρουν ανακοινώσεις, αφού θα πλησιάζει η ημερομηνία έναρξης της προετοιμασίας και κάποιες θέσεις επείγουν να καλυφθούν. Το σημαντικό είναι, να γίνουν οι σωστές επιλογές και η ΟΜΟΝΟΙΑ να ανέβει αγωνιστικά επίπεδο.

Autoremarketing

Bet on Alfa