ΑρχικήΚΥΡΙΑ ΕΙΔΗΣΗΟι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι, να ’ναι σίγουροι για...

Οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι, να ’ναι σίγουροι για τις επιλογές τους

Τα προηγούμενα δύο καλοκαίρια, οι μετεγγραφές που έγιναν δεν πέτυχαν στον βαθμό που όλοι προσδοκούσαν στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Γι’ αυτό και δεν σηκώνει τρίτο καλοκαίρι με αποτυχίες στις μετεγγραφές. Δεν ήταν τυχαία και η χθεσινή δήλωση του Σωφρόνη Αυγουστή, που είπε: «Πρέπει να είμαστε 100% σίγουροι για τις μετεγγραφές».

Bet on Alfa

Αυτό πρέπει να γίνει. Η ΟΜΟΝΟΙΑ να πετύχει εάν είναι δυνατόν στον απόλυτο βαθμό στις επιλογές που θα γίνουν και να μην τρέχει για διορθώσεις τον Ιανουάριο. Γιατί, οι ομάδες χτίζονται το καλοκαίρι. Υπάρχουν μετεγγραφικοί στόχοι, όπως επίσης σημείωσε ο Αυγουστή, όποταν είναι θέμα χρόνου να σκάσουν οι πρώτες ανακοινώσεις.

Υπάρχει η βάση στην ΟΜΟΝΟΙΑ και θα έρθουν άλλοι 7-8 ποδοσφαιριστές για να μπουν στην ομάδα, οι πλείστοι θα πρέπει να είναι πρωτοκλασάτοι και ενδεκαδάτοι. Θα πρέπει να προστεθούν παίκτες της διαφοράς, που θα δώσουν το κάτι παραπάνω. Εκεί εστιάζεται η προσοχή.

Ο Γιάνσον, που θα παρουσιαστεί αύριο σε συνέντευξη Τύπου, έχει γνωριμίες και αναμένεται να βοηθήσει σ’ αυτό τον τομέα. Μαζί με τους Αυγουστή και Ταραπουλούζη τα είπαν και κατ’ ιδίαν, έχουν συνεχή επαφή και κινούνται για ποδοσφαιριστές με καλό βιογραφικό, εμπειρία, αλλά αναμένοντα πολύ περισσότερο ουσία. Να δέσουν με την ομάδα και να προσφέρουν άμεσα.

Autoremarketing

Bet on Alfa