ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΤάνκοβιτς:"Έχουμε κάποια οικεία πρόσωπα τώρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, οπότε είναι...

Τάνκοβιτς:”Έχουμε κάποια οικεία πρόσωπα τώρα στην ΟΜΟΝΟΙΑ, οπότε είναι λίγο πιο προσωπικό”

Ενδιαφέρουσα συνέντευξη παραχώρησε ο ποδοσφαιριστής της Πάφοηυ Μουαμέρ Τάνκοβιτς στην ιστοσελίδα kerkida.net. Η συζήτηση δεν μπορούσε να μην είχε και OMONOIA, αφού είναι ο επόμενος αντίπαλος της Πάφος FC. O Σουηδός άσος ανέφερε ότι ο τεχνικός διευθυντής της OMONOIAΣ τον είχε πάρει στην Χάμαρμπι.

Bet on Alfa

Επιστρέφουμε όμως στην κυπριακή πραγματικότητα και έρχεται τώρα το παιχνίδι με την Ομόνοια. Είστε έτοιμοι;

“Ναι φυσικά είμαστε έτοιμοι. Έχουμε κάποια οικεία πρόσωπα τώρα στην Ομόνοια, οπότε είναι λίγο πιο προσωπικό. Ναι είμαι πολύ ενθουσιασμένος”.

Πέρσι τέτοια εποχή νικήσατε την Ομόνοια 3-0 και τα δύο γκολ τα έβαλε ο Σεμέδο. Φέτος ο Γουίλι είναι απέναντι…

“Είναι ποδόσφαιρο. Ο Γουίλι είναι ένας καλός ποδοσφαιριστής, έπαιξε και καλά σε εμάς στην Πάφο. Πιστεύω  είναι ένας πολύ καλός παίκτης για την Ομόνοια. Τον γνωρίζουμε καλά και αυτό είναι θετικό. Παίζει σαν αριστερό winger. Ο Τζόρνταν (Ικόκο) είναι δεξί μπακ και ο Μάριος(Δημητρίου), τον γνωρίζουν και οι δύο καλά. Είναι καλός παίκτης αλλά έχουμε και εμείς καλούς παίκτες”.

Ήσουν και συμπαίκτης με τον Άμο και άλλους, είχες και τεχνικό διευθυντή τον κύριο Γέσπερ….

“Ξέρω τον Γέσπερ Γιάνσον, τον Άμο, τον Αλεξάντερ Φράνσον, τον Γουίλι, τον Καρίμ. Έπαιξα με όλους. Τον Γέσπερ τον είχα τεχνικό διευθυντή στη Χάμαρμπι, αυτός με πήρε στην ομάδα. Έχω πολύ καλή σχέση μαζί του, κρατάμε επαφές, είναι πολύ καλός άνθρωπος”

Autoremarketing

Bet on Alfa