ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚαλό το αήττητο, όμως με τις ισοπαλίες δεν κάνεις...

Καλό το αήττητο, όμως με τις ισοπαλίες δεν κάνεις το βήμα παραπάνω

Δεύτερο σερί παιχνίδι που η ΟΜΟΝΟΙΑ διατήρησε το μηδέν παθητικό, μετά τα τρία γκολ που δέχθηκε από την ΑΕΖ στο ΓΣΠ. Ωστόσο, έμεινε «άσφαιρη», με αποτέλεσμα να απολέσει δύο σημαντικούς βαθμούς. Μπορεί να ακούγεται καλό ότι, είναι η μοναδική ομάδα που διατηρεί το αήττητο μετά από εννιά αγωνιστικές, όμως με τις ισοπαλίες δεν μπορείς να κάνεις το βήμα παραπάνω.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, ίσως φοβήθηκε λίγο παραπάνω απ’ ότι θα έπρεπε το παιχνίδι με την ΑΕΚ, με αποτέλεσμα να μην πάρει πολλά ρίσκα στην επιθεση. Ναι μεν ήταν καλύτερη, είχε περισσότερες ευκαιρίες, με πιο κλασική το δοκάρι του Μπέζους, όμως δεν ήταν ιδιαίτερα δημιουργική. Βεβαίως, σ’ αυτό έπαιξε ρόλο και ο τρόπος που αγωνίστηκε ο αντίπαλος.

Πλέον, το ντέρμπι με τον Απόλλωνα αποκτά ακόμη μεγαλύτερη σημασία, αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ θα θελήσει να επιστρέψει στις επιτυχίες. Παίζει και πάλι στο ΓΣΠ και θα θελήσει αυτή τη φορά να το εκμεταλλευτεί, γιατί ήδη απώλεσε σημαντικούς βαθμούς με τρεις ισοπαλίες, με Άρη, ΑΕΖ και ΑΕΚ.

Ο κόσμος έδωσε δυναμικό «παρών», το ίδιο θα κάνει και το προσεχές Σάββατο, προσδοκώντας ότι αυτή τη φορά η ΟΜΟΝΟΙΑ θα παίξει καλύτερα και θα φθάσει στην επιτυχία. Υπάρχουν οι δυνατότητες, απομένει να βρει ρυθμό και φαντασία, που της έλειψαν στο χθεσινό παιχνίδι.

Autoremarketing

Bet on Alfa