ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜαθαίνει αντίπαλο, ολοκληρώνει για Καρμιώτισσα

Μαθαίνει αντίπαλο, ολοκληρώνει για Καρμιώτισσα

Στις 12:00 πραγματοποιείται στο Συνεδριακό Κέντρο του ΓΣΠ, η κλήρωση της Β’ φάσης του Κυπέλλου Coca – Cola Α’ και Β’ Κατηγορίας. Η ΟΜΟΝΟΙΑ δηλώνει παρούσα και θα μάθει αντίπαλο. Και σε αυτή τη φάση οι αγώνες θα είναι μονοί. Σημαντική ιδιαιτερότητα της φετινής διοργάνωσης, το γεγονός ότι, πέραν της δεύτερης φάσης, οι αγώνες θα είναι μονοί και στην προημιτελική φάση ενώ διπλούς αγώνες θα έχουμε μόνο στα ημιτελικά.

Bet on Alfa

Οι 15 υποψηφιες ομάδες ως αντίπαλοι της ΟΜΟΝΟΙΑ είναι οι ακόλουθες: Απόλλων, Ανόρθωση, Οθέλλος, ΑΕΖ, ΑΕΚ, ΑΕΛ, Αποέλ, Άρης, Εθνικός, Νέα Σαλαμίνα, Ολυμπιακός, Ομόνοια 29Μ, ΠΑΕΕΚ, Πάφος FC, Freedom24 ΕΝΥ Διγενής Ύψωνα. Στη Β’ φάση η κλήρωση είναι χωρίς περιορισμούς και όλοι μπορούν να κληρωθούν με όλους.

Το απόγευμα και αφού η ΟΜΟΝΟΙΑ θα γνωρίζει αντίπαλο για τη Β’ φάση του Κυπέλλου, θα ολοκληρώσει την προετοιμασία της για τον αυριανό εντός έδρας αγώνα με την Καρμιώτισσα. Ζητούμενο η τέταρτη διαδοχική νίκη, που θα της επιτρέψει να μείνει στα ψηλά και ίσως βρεθεί και στην κορυφή!

Ο Αυγουστή για το αυριανό ματς δεν υπολογίζει τους τραυματίες Φαμπιάνο, Μάθιους και τους τιμωρημένους με κίτρινες κάρτες Αλιούμ και Χαραλάμπους. Οι Ψάλτης και Κακουλλής πρέπει να θεωρούνται σίγουρα νέα πρόσωπα στο αρχικό σχήμα.

Autoremarketing

Bet on Alfa