ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΕίναι σε καλό φεγγάρι, να το «φωνάξει» ξανά

Είναι σε καλό φεγγάρι, να το «φωνάξει» ξανά

Η ΟΜΟΝΟΙΑ διανύει την καλύτερη φόρμα της στη σεζόν. Προέρχεται από τέσσερις διαδοχικές νίκες και πάει με φόρα στο αυριανό ντέρμπι με τον Αποέλ. Είναι στα καλύτερά της, το δείχνει με τις εμφανίσεις και τα αποτελέσματά της. Βρίσκεται σε καλό φεγγάρι και θα θελήσει να δώσει συνέχεια, να το «φωνάξει» ξανά αύριο.

Bet on Alfa

Στο «Ηλίας Πούλλος» επικρατεί πίστη, αισιοδοξία και αποφασιστικότητα. Οι ποδοσφαιριστές θέλουν να κερδίσουν αυτό το παιχνίδι για 1948 λόγους. Το σημαντικότερο είναι οι βαθμοί, που θα φέρουν την ΟΜΟΝΟΙΑ στην κορυφή, η ψυχολογία και η χαρά που θα δώσουν στον κόσμο τους.

Η προετοιμασία ολοκληρώνεται σήμερα, με τον Αυγουστή να έχει ήδη καταλήξει στο σχήμα που θα παρουσιάσει στο αυριανό ντέρμπι. Από τη στιγμή που ο Μάθιους δύσκολα θα είναι διαθέσιμος και θα διατηρηθεί ο Ψάλτης στο δεξί άκρο της άμυνας, είναι πολύ πιθανό η ΟΜΟΝΟΙΑ να παρουσιαστεί με την ίδια ενδεκάδα.

Απέναντι στην Καρμιώτισσα, στο τελευταίο ματς, η ΟΜΟΝΟΙΑ άρχισε με τους Ουζόχο, Ψάλτη, Κουλιμπαλί, Παναγιώτου, Σιπριάνο, Μπασιρού, Κούσουλο, Μπέζους, Λοϊζου, Σεμέδο και Κακουλλή. Την ίδια ώρα, θα υπάρχουν αυξημένες επιλογές στον πάγκο, αφού επιστρέφουν οι Αλιούμ και Χαραλάμπους.

Autoremarketing

Bet on Alfa