ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΓρίφος για δυνατούς λύτες η εντεκάδα!

Γρίφος για δυνατούς λύτες η εντεκάδα!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ υποδέχεται απόψε στις 19:00 στο Γ.Σ.Π την ΑΕΛ και μοναδικός της στόχος στο ντέρμπι είναι η επάνοδος στις νίκες. Μετά την κάκιστη εμφάνιση απέναντι στο Αποελ, οι ποδοσφαιριστές του Σωφρόνη Αυγουστή θέλουν να κλείσουν στόματα, και να αποδείξουν πως ότι έγινε το βράδυ της 23ης Δεκεμβρίου ήταν απλά μια κακή παρένθεση.

Bet on Alfa

Βέβαια όπως είναι φυσικό επακόλουθο ο προπονητής της ομάδας μας αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές σε σχέση με το τι είδαμε στο παιχνίδι κόντρα στον αιώνιο.

Στον άσσο θέση διεκδικούν ο Ουζόχο και ο Παπαστυλιάνου. Η λογική λέει πως κάτω από τα δοκάρια θα βρίσκεται ο Νιγηριανός κήπερ για τον οποίο μάλιστα έγινε παρέμβαση για να μείνει μέχρι τον σημερινό αγώνα, και έπειτα να ενσοματωθεί με την Εθνική του ομάδα.

Μεγάλο ερωτηματικό αποτελουν και οι θέσεις του δεξιού και αριστερού μπακ. Ψάλτης και Σιπριάνο δεν τα πήγαν καθόλου καλά στο παιχνίδι με το Αποελ. Υποψήφιοι για το δεξί άκρο της άμυνας είναι και οι Μίλετιτς – Λάνγ, ενώ για το αριστερό ο Λέζιακς.

Στο κέντρο της άμυνας αναμένεται να διατηρήσουν τις θέσεις τους οι Κουλιμπαλί και Παναγιώτου. Στον άξονα τώρα θεωρούμε ότι ο Χάμπος μετά το κακό παιχνίδι των Μπασιρού και Κούσουλου στο αιώνιο, θα πάρει την εύκαιρια του με έναν από τους δύο να μένει εκτός. Όσον αφορά τον Μπεζούς, ο οποίος επίσης έκανε κάκιστο παιχνίδι απέναντι στο Αποελ, θεωρούμε πως θα παραμείνει στο αρχικό σχήμα με την ελπίδα ότι θα ανέβει.

Όσον αφορά την τριάδα της επίθεσης, Λοϊζός και Σίμιτς διεκδικούν θέση στο δεξία άκρο, και Κακουλλής – Αλιούμ στην κορυφή. Μοναδικός βέβαιος πρέπει να θεωρείται ο Σεμέδο στο αριστερό άκρο.

Με όλα τα πιο πάνω αντιλαμβάνεται κανείς πως όποιαδήποτε ασφαλής πρόβλεψη για το αρχικό σχήμα δεν μπορεί να είναι ασφαλής! Εμείς θα τολμήσουμε να κάνουμε χωρίς βέβαια να θεωρείται κάτι βέβαιο:

Ουζόχο – Μίλετιτς – Παναγιώτου – Κουλιμπαλί – Λέζιακς – Χάμπος – Μπασιρού – Μπεζούς – Λοϊζός – Σεμέδο – Αλιούμ

Autoremarketing

Bet on Alfa