ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΘα κριθεί από την ετοιμότητα των αμφίβολων!

Θα κριθεί από την ετοιμότητα των αμφίβολων!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες ανακοίνωσε την αποστολή της για τον αποψινό αγώνα με τον Άρη. Φαμπιάνο, Μάθιου και Αλιούμ οι οποίοι ήταν αμφίβολοι συμπεριλήφθηκαν σε αύτη, χωρίς να θεωρείται δεδομένο πως θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα.

Bet on Alfa

Παρόλα αύτα και με τα πιο πάνω δεδομένα και πάλι είναι πολύ δύσκολο να γίνει η όποιαδήποτε πρόβλεψη για την αρχική εντεκάδα. Η λογική λέει πως αν ο Φαμπιάνο είναι 100% έτοιμος, τότε θα βρεθεί κάτω από τα δοκάρια. Σε αντίθετη περίπτωση γάντια βασικού θα πάρει ο Παπαστυλιανού.

Από εκεί και πέρα το ίδιο ισχύει και για τον Μάθιους. Αν μπορέσει να τον ξεκινήσει ο Σωφρόνης θα το πράξει, αλλιώς στο δεξί άκρο της άμυνα θα παραμείνει ο Μίλετιτς. Ο Κύπριος τεχνικός το πιο πιθανόν στο κεντρικό δίδυμο θα εμπιστεύθει και πάλι τους Λανγκ και Κουλιμπαλί, ενώ στο αριστερό άκρο θα αγωνιστεί ο Σιπριάνο.

Στον άξονα και πάλι όπως και με την ΑΕΛ, προτεραιότητα έχουν οι Χάμπος και Κούσουλο με πιο πρωθημένο τον Μπεζούς. Θέση διεκδικεί και ο Μπασιρού.

Στο δεξί άκρο της επίθεσης δεν αναμένεται να έχουμε έκπληξη, καθώς εκεί θα αγωνιστεί ο Λοϊζός, και στο αριστερό το πιο πιθανόν θα δούμε τον Σίμιτς. Στην κορυφή της επιθέσης η λογική λέει πως θα ξεκινήσει ο Κακουλλής.

Όλα τα πιο πάνω βέβαια είναι με επιφύλαξη καθώς η απόφαση για το αρχικό σχήμα ανήκει στον Σωφρόνη, και θα την μάθουμε μια ώρα περίπου πριν την έναρξη της αποψινής αναμέτρησης.

Autoremarketing

Bet on Alfa