ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΑυτά άρεσαν στο ντεμπούτο του Ρέκνταλ

Αυτά άρεσαν στο ντεμπούτο του Ρέκνταλ

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε την πιο ευρεία φετινή νίκη της το βράδυ του Σαββάτου επί της Δόξας. Το 5-1 ήταν και λίγο σε σχέση με την εικόνα του αγώνα. Εάν τα γκολ της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ήταν διπλάσια, δεν θα ήταν καθόλου υπερβολή. Επίσης, η εστία της απειλήθηκε πολύ λίγες φορές και παραβιάστηκε με το αυτογκόλ του Μάθιους.

Bet on Alfa

Γενικώς η ΟΜΟΝΟΙΑ έκανε μια πολύ καλή εμφάνιση στο ντεμπούτο του Ρέκνταλ, που ήρεμος στον πάγκο καθοδήγησε τους παίκτες του, τα ονόματα των οποίων μόλις προ ημερών άρχισε να τα μαθαίνει. Ήταν αρκετά τα στοιχεία που άρεσαν στο παιχνίδι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στην πρώτη παρουσία του Νορβηγού στον πάγκο, σημειώνουμε μερικά:

1. Συνεχής πίεση από ψηλά, με πολλά τρεξίματα και πολλούς παίκτες να ανεβαίνουν πολύ πάνω, μέχρι και την περιοχή του αντιπάλου και να τον… πνίγουν. 

2. Η φιλοσοφία. Πιστοί στο πλάνο τους οι ποδοσφαιριστές, δεν παράτησαν σε κανένα σημείο να τρέχουν, να πιέζουν και να ψάχνουν γκολ ακόμη και μετά το 5-1. 

3. Πέντε διαφορετικοί σκόρερ, οι τρεις απ’ αυτούς Κύπριοι. 

4. Η ηρεμία που εξέπεμπε ο προπονητής από τον πάγκο και η οποία μεταφέρθηκε στους ποδοσφαιριστές. 

5. Το γεγονός ότι η ΟΜΟΝΟΙΑ προσπαθούσε με διάφορους τρόπους να εκδηλώσει επιθέσεις, δεν ήταν μονοδιάστατη.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ, πλέον, θα πρέπει να χτίσει σ’ αυτή τη νίκη, αλλά και την μεστή εμφάνιση. Σαφώς και ο χρόνος δουλεύει υπέρ του προπονητή σε μια προσπάθεια να περάσει τη φιλοσοφία του. Μαθαίνει συνεχώς τους παίκτες του, τι μπορούν να δώσουν και πως μπορεί να τους αξιοποιήσει στη συνέχεια. Από την άλλη, ο Γιάνσον θα πρέπει να βοηθήσει τον Ρέκνταλ με μετεγγραφές, αυξάνοντας τις πιθανότητες επιτυχίας στο τέλος της σεζόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa