ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝίκη που δίνει ηρεμία στον Ρέκνταλ, κι ευκαιρία στον...

Νίκη που δίνει ηρεμία στον Ρέκνταλ, κι ευκαιρία στον Γιάνσον!

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες έκανε το καθήκον της απέναντι στην Δόξα κερδίζοντας την με σχετική άνεση, αποτέλεσμα που φέρνει την ομάδα μας ξανά στο -4 από την κορυφή και την βάζει εκ νέου στην διεκδίκηση του τίτλου.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες παρουσιάστηκε από το πρώτο λεπτό αποφασισμένη για το τρίποντο και πίεσε ασφυκτικά την φικοξενούμενη ομάδα, με αποτέλεσμα στο 17ο λεπτό να βρίσκεται μπροστά με 3-0. Είδαμε κάποια στοιχεία που θέλει να βάλει ο νέος προπονητής στο παιχνίδι της ομάδας μας, όπως πίεση από ψηλά καθώς επίσης και συνεχόμενες επιθέσεις τόσο από τα πλάγια όσο και από τον άξονα.

Βέβαια είναι πάρα πολύ νωρίς για να εξάγουμε συμπεράσματα καθώς η δυναμικότητα του αντιπάλου ήταν τέτοια που δεν μας το επιτρέπει. Το πρώτο δείγμα πάντως ήταν θετικό και είναι αυτό που κρατάμε.

Πάντως η χθεσινή νίκη δίνει το δικαίωμα στον Νορβηγό Ρέκνταλ να δουλέψει αυτή την εβδομάδα με ηρεμία με την ομάδα του και να βελτιώσει ακόμη περισσότερα πράγμα. Δίνει επίσης την δυνατότητα στον Αθλητικό Διευθυντή της ομάδας μας Γέσπερ Γιάνσον να κινηθεί επίσης με ηρεμία και καθαρό μυαλό στα μεταγραφικά και να στελεχώσει την ομάδα με περισσότερους ποδοσφαιριστές καλύπτοντας τα κενά που υπάρχουν.

Autoremarketing

Bet on Alfa