ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ"Βατό" πρόγραμμα για ΟΜΟΝΟΙΑ... οι άλλοι μεταξύ τους

“Βατό” πρόγραμμα για ΟΜΟΝΟΙΑ… οι άλλοι μεταξύ τους

Η ΟΜΟΝΟΙΑ με τη νίκη της κόντρα στην Ανόρθωση και σε συνδυασμό με την ήττα της ΑΕΚ, αυτή τη στιγμή βρίσκεται στην 5η θέση στο -1 από Πάφο (4η) και ΑΕΚ (3η). Αυτό συνεπάγεται πως βρίσκεται μόλις ένα βαθμό κάτω από την προνομοιούχα 3η θέση που οδηγεί σε Ευρωπαικό εισιτήριο.

Bet on Alfa

Έχουν απομείνει μόλις 2 αγωνιστικές πριν τη λήξη της Α’ Φάσης του πρωταθλήματος και το πρόγραμμα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, της επιτρέπει να κοιτάζει όλο και πιο ψηλά. Πέραν της Πάφου και ΑΕΚ, δύσκολο είναι και το πρόγραμμα Αποέλ, Άρη και Ανόρθωση. Η ομάδα μας αντιμετωπίζει Εθνικό Άχνας εκτός έδρας και Οθέλλο εντός, ενώ την ίδια ώρα την 25η αγ. υπάρχει ντέρμπι Αποέλ – Άρης , ΑΕΛ – ΑΕΚ, Ανόρθωση – Απόλλων. Την τελευταία αγωνιστική θα δούμε το ντέρμπι, ΑΕΚ – Ανόρθωση και Άρης – ΑΕΛ. Πιο “εύκολο” σχετικά είναι το πρόγραμμα της Πάφου, με Οθέλλο εκτός και Σαλαμίνα εντός.

Φυσικά, τα πιο πάνω αποτελέσματα θα έχουν ουσία αν η ΟΜΟΝΟΙΑ δείξει την ποιοτική διαφορά της τόσο στο Δασάκι όσο και στο ΓΣΠ και κάνει το αυτονόητο. Να πάρει τρίποντα και ψυχολογίας αλλά και βαθμολογικής ανάσας.

Autoremarketing

Bet on Alfa