ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, η λέξη κλειδί που τόνισε και ο Αναστασίου

ΣΤΑΘΕΡΟΤΗΤΑ, η λέξη κλειδί που τόνισε και ο Αναστασίου

Το επισημάναμε πολλές φορές, το τόνισε και ο Γιάννης Αναστασίου μετά το ματς με τον Άρη, που ήταν το πρώτο του στη δεύτερη θητεία του και συνοδεύτηκε με μεγάλο «διπλό». Τι είπε ο Ελλαδίτης τεχνικός; «Ως ομάδα έχουμε πολύ δρόμο ακόμη, πρέπει ν’ αποκτήσουμε σταθερότητα στο παιχνίδι μας». Σταθερότητα στην απόδοση, σταθερότητα στα αποτελέσματα, σταθερότητα και στα συναισθήματα του κόσμου.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ πέτυχε σπουδαία νίκη. Την είχε ανάγκη από κάθε άποψη. Την ίδια ώρα έκλεισε και στόματα. Ήταν μια πειθαρχημένη εμφάνιση. Δεν είναι εύκολο απέναντι στον Άρη που παίζει με υψηλή ένταση να αμυνθείς σωστά, να τον περιορίσεις και να πάρεις το ζητούμενο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ το πέτυχε σχεδόν στον απόλυτο βαθμό.

Το παιχνίδι στο «Αλφαμέγα» ας αποτελέσει την αρχή για μια σειρά θετικών αποτελεσμάτων, που θα επιτρέψουν στην ΟΜΟΝΟΙΑ να κυνηγήσει τους στόχους της. Τίποτα δεν πέτυχε με μια νίκη, όμως αυτή είναι ικανή να τη βοηθήσει στη συνέχεια, να χτίσει πάνω της. Για την ώρα προέχει ο αγώνας κυπέλλου της Τετάρτης με την ΑΕΖ στο ΓΣΠ, να πάρει την πρόκριση και ακολούθως θα σκεφτεί το επόμενο ματς πρωταθλήματος που είναι με την Ανόρθωση επίσης στο ΓΣΠ.

Ο Αναστασίου το έδειξε με την πρώτη, πως θα είναι δίκαιος με όλους και θα αγωνίζονται αυτοί που δουλεύουν και το αξίζουν. Ενδεχομένως κάποιοι που ήταν παραγκωνισμένοι προηγουμένως, να κληθούν να βγουν μπροστά και είναι στα πόδια τους να αρπαξουν την ευκαιρία.

«Με όλο το σεβασμό στον Άρη, είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ» ήταν άλλη μια ατάκα του Αναστασίου που κρατήσαμε. Είμαστε η ΟΜΟΝΟΙΑ, μια μεγάλη ομάδα, ένας μεγάλος Σύλλογος, με μεγάλο κόσμο και η νίκη είναι το ζητούμενο σε κάθε παιχνίδι. Αυτή η νοοτροπία πρέπει να επικρατεί στα αποδυτήρια.

Autoremarketing

Bet on Alfa