ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ ήττα, η προσγείωση και οι ρεαλιστικοί στόχοι

Η ήττα, η προσγείωση και οι ρεαλιστικοί στόχοι

Τα αποτελέσματα και οι εμφανίσεις των τελευταίων δύο βδομάδων είχαν φέρει αέρα αισιοδοξίας στον κόσμο της ομάδας, κάτι που φάνηκε χθες στη προσέλευση στο ντέρμπι με την ΑΕΚ. Στα πράσινα πηγαδάκια έβγαινε δειλά δειλά η άποψη πως ναι η ομάδα μπορεί για το πρωτάθλημα. Το χθεσινό αποτέλεσμα ήρθε για να μας προσγειώσει ξανά στην πραγματικότητα και να δούμε τους ρεαλιστικούς στόχους που απέμειναν μέσα στη χρονιά.

Bet on Alfa

Βαθμολογικά μπορεί η ομάδα να ήταν και να είναι ακόμη μέσα στο στόχο του πρωταθλήματος, όμως κάποτε είναι καλύτερο να βλέπουμε την ωμή πραγματικότητα. Ναι υπάρχει μεγάλη βελτίωση όμως ομάδα δεν γίνεσαι από τη μια βδομάδα στην άλλη. Το χουμε πει ξανά. Στόχος είναι το Κύπελλο και η είσοδος στην πρώτη τριάδα που εξασφαλίζει Ευρωπαϊκό εισιτήριο. Όλα τα υπόλοιπα είναι για τους «καφενέδες».

Ναι η ήττα είναι απολύτως λογικό να φέρνει στεναχώρια δεν είναι όμως το τέλος του κόσμου. Το τεχνικό τιμ και οι ποδοσφαιριστές να συνεχίσουν τη σκληρή δουλειά που κάνουν το τελευταίο διάστημα ώστε η ομάδα να υλοποιήσει τους ρεαλιστικούς στόχους της.

Autoremarketing

Bet on Alfa