ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠισωγύρισμα μεν, να μάθει από τα λάθη της δε

Πισωγύρισμα μεν, να μάθει από τα λάθη της δε

Η εμφάνιση και το αποτέλεσμα του χθεσινού αγώνα με την ΑΕΚ, αποτελεί πισωγύρισμα για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Σ’ ένα κομβικής σημασίας παιχνίδι, δεν παρουσιάστηκε όπως την ανέμενε ο κόσμος της: της έλειπε η φαντασία, η θέληση και το πάθος. Ποδοσφαιριστές κλειδιά δεν απέδωσαν τα αναμενόμενα, με τον αντίπαλο προπονητή να τους περιορίζει.

Bet on Alfa

Το παιχνίδι τελείωσε, ανήκει στην ιστορία και δεν επιστρέφει. Αυτό που έχει να κάνει η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι να μάθει από τα λάθη της. Να δει τι έφταιξε και δεν δούλεψε το πλάνο της, ώστε στο αμέσως επόμενο παιχνίδι να παρουσιαστεί βελτιωμένη και κυρίως πιο απαιτητική. Τερματίστηκε το αήττητο σερί των έξι αγώνων, όμως σημασία έχει να επιστρέψει άμεσα. Ακολουθεί το ντέρμπι με τον Αποέλ το Σάββατο.

Ο Γιάννης Αναστασίου έχει να κάνει πολλά ακόμη, ενώ μετά το χθεσινό ματς και ο ίδιος θα πρέπει να έγινε πιο σοφός. Ο κόσμος, που πήγε μαζικά στο γήπεδο και τελικά έφυγε απογοητευμένος, αναμένει από την ΟΜΟΝΟΙΑ αντίδραση, να δείξει ότι μαθαίνει από τα λάθη της. Ο Νταμπράουσκας ήταν στα επίσημα θεωρεία με τον πρόεδρο, είδε και έχει να μάθει πολλά μέχρι το καλοκαίρι που θα έχει τα ηνία της ομάδας.

Autoremarketing

Bet on Alfa