ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ απόδοση του καθορίζει πολλά...

Η απόδοση του καθορίζει πολλά…

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι γενική ομολογία πως το βράδυ του περασμένου Σαββάτου απέναντι στην ΑΕΚ υστέρησε στο δημιουργικό κομμάτι, με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να σκοράρει και να πάρει κάτι από το παιχνίδι. Η επιθετική τετράδα δεν κατάφερε να βρει διαδρόμους μπροστά από την εστία του Πίριτς, και να γίνει επικίνδυνη.

Bet on Alfa

Ο παίκτης βαρόμετρο Ρομάν Μπεζούς δεν βρέθηκε σε καλή ημέρα και αυτό φαινόταν δια γυμνού οφθαλμού σε όλο το ενηναντέλπτο. Σε αυτό σημαντικό ρόλο έπαιξε και το γεγονός ότι ο Ραν Μπεν Σιμόν επέλεξε να αντιμετωπίσει τον Ουκρανό με προσωπικό μαρκάρισμα, πράγμα που στο τέλος της ημέρας του βγήκε.

Είναι δεδομένο πλέον πως η απόδοση του Ουκρανού μεσοεπιθετικού παίζει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη κάθε αγώνα. Στην καλή του ημέρα ανεβάζει την απόδοση όλης της ημέρας, και στην κακή του ημέρα η ΟΜΟΝΟΙΑ δεν μπορεί να δημιουργήσει αρκετά πράγματα μεσοεπιθετικά. Ας ελπίσουμε πως στα επόμενα παιχνίδια ο Ρομάν θα βρει ξανά τον καλό του εαυτό και θα βγάλει στο γήπεδο αυτά που ξέρουμε πως μπορεί, για να βοήθησει την ΟΜΟΝΟΙΑ να υλοποιήσει τους στόχους της.

Autoremarketing

Bet on Alfa