ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΆθως:"O Aναστασίου έχει κάνει το αυτονόητο..."

Άθως:”O Aναστασίου έχει κάνει το αυτονόητο…”

Ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής της OMONOIAΣ, Άθως Χρυσάνθου μίλησε στην Digital TV και την εκπομπή “Στην Κερκίδα” με τον Αντώνη Κατσαρό για τη νίκη της ομάδας επί του ΑΠΟΕΛ αλλά και τη δύσκολη συνέχεια στο πρωτάθλημα.

Bet on Alfa

“Η Ομόνοια συνεχίζει την σταθερή ανοδική πορεία της από την μέρα της έλευσης του Γιάννη Αναστασίου. Δείχνει σταθερότητα και ξέρει να παίρνει τα παιχνίδια και τους βαθμούς, με τη σημαντική μάλιστα απουσία του Σεμέδο. Στο επόμενο παιχνίδι με νίκη τα δεδομένα αλλάζουν. Αγωνιστική με αγωνιστική οι στόχοι αλλάζουν στην πρώτη εξάδα”.

Σχόλιο για Στεπίνσκι…
“Είναι εξαιρετικός ποδοσφαιριστής, όλοι το γνωρίζαμε. Στον Άρη το τελευταίο διάστημα δεν είχε το χρόνο που θα ήθελε και ο ίδιος. Χρειαζόταν κάποια 90λεπτα για ν’ ανεβάσει και αυτός περισσότερο την απόδοση του. Αυτή τη στιγμή είναι σε πολύ καλή κατάσταση και έχει δώσει λύσεις στο σκοράρισμα. Ήταν κάτι που έλειπε από τη Ομόνοια”.

Τι έχει αλλάξει στη Ομόνοια ο Γιάννης Αναστασίου;
“Έχει κάνει το αυτονόητο, έχει αξιοποιήσει το ρόστερ της ομάδας, με τις όποιες ελλείψεις μπορεί να παρουσιάζει το ρόστερ αυτή τη στιγμή. Βγάζει αυτό που θέλει από τους ποδοσφαιριστές… Ειδικά στο τελευταίο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ ήταν εξαιρετική η τακτική της ομάδας. Διαβάζει το παιχνίδι και τον αντίπαλο. Δίνει λύσεις και από τον πάγκο”.

“Ομόνοια και ΑΕΚ είναι οι πιο φορμαρισμένες ομάδες της εξάδας. Το δείχνει αυτό και η βαθμολογική συγκομιδή τους… Η επόμενη αγωνιστική είναι πολύ σημαντική. Θα είναι ακόμη πιο ξεκάθαρο το σκηνικό”.

ΔΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ

Autoremarketing

Bet on Alfa