ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚαι πάλι μετά από διακοπή, με τον ίδιο αντίπαλο,...

Και πάλι μετά από διακοπή, με τον ίδιο αντίπαλο, να το ξανάκανει!

Η διακοπή του πρωταθλήματος το περασμένο Σαβαβτοκύριακο λόγω Εθνικών ομάδων, ήταν η πέμπτη στην τρέχουσα σεζόν. Προηγήθηκαν άλλες τρεις για υποχρεώσεις της Εθνικής ομάδας και μια στην περίοδο των Χριστουγέννων. Η επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων βρίσκει την ΟΜΟΝΟΙΑ να μην επηρεάζεται αρνητικά, καθώς απολογισμό τρεις νίκες και μια ισοπαλία. Συγκεκριμένα, το ισόπαλο (0-0) αποτέλεσμα ήταν τον περασμένο Σεπτέμβριο, στην πρώτη διακοπή, με αντίπαλο την ΑΕΛ στο «Αλφαμέγα».

Bet on Alfa

Τ Ακολούθως, τον Οκτώβριο του 2023, πήρε «διπλό» επί της Πάφος FC 2-0. Της τρίτης διακοπής, τον Νοέμβριο του 2023, ακολούθησε το επιβλητικό 4-1 επί του Εθνικού στο Γ.Σ.Π και της πιο πρόσφατης, την περίοδο των Χριστουγέννων, η εντός έδρας νίκη 3-1 επί της ΑΕΛ.

Αποτελέσματα που φανερώνουν ότι, η ΟΜΟΝΟΙΑ μένει ανεπηρέαστη από την αδράνεια αγώνων, ενώ διαθέτει και αρκετούς διεθνείς, προσθέτοντας χρόνο συμμετοχής και με τις Εθνικές τους. Το ίδιο θα θελήσει να κάνει και τώρα, με την επανέναρξη την Κυριακή, όπου θα βρει στον δρόμο της και πάλι την Πάφος FC όπως και στην δεύτερη διακοπή στη σεζόν. Θα παίξει στην έδρα της και θα επιδιώξει να πάρει το πιο σημαντιό τρίποντο μέχρι στίγμης στην σεζόν!

Autoremarketing

Bet on Alfa