ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΦρέσκο χρήμα στα ταμεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον Λανγκ

Φρέσκο χρήμα στα ταμεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ από τον Λανγκ

Την πρόκριση της στην τελική φάση του Eurο εξασφάλισε από τον περασμένο Νοέμβριο η Εθνική ομάδα της Ουγγαρίας, που προκρίθηκε ως πρώτη στον έβδομο προκριματικό όμιλο. Το γεγονός αυτό λειτουργεί βεβαίως υπέρ  της ομάδας μας η οποία θα επωφεληθεί οικονομικά τόσο από τη συμβολή του Λάνηκ στα προκριματικά, όσο και απ’ τη συμμετοχή του στα γήπεδα της Γερμανίας.

Bet on Alfa

Συγκεκριμένα, η ΟΜΟΝΟΙΑ αναμένεται να λάβει 50,400 ευρώ λόγω του ότι έπαιξε σε όλα τα ματς των προκριματικών του Euro, αλλά και σε εκείνα του Nations League.Επιπρόσθετα, αν δεν προκύψει κάποια ανατροπή, τότε η ΟΜΟΝΟΙΑ θα καρπωθεί άλλες 60,000 ευρώ για το ότι θα βρεθεί στην αποστολή των Ούγγρων για την τελική φάση του θεσμού.

Αυτό γιατί η UEFA δίνει 60 χιλιάδες ευρώ για κάθε παίκτη που συμμετέχει στους ομίλους του Euro, δηλαδή 3 χιλιάδες τη μέρα για ένα 20ημερο. Για κάθε επιπλέον μέρα, θα δίνεται και ένα επιπλέον τριχίλιαρο.

Oύτε λίγο, ούτε πολύ η ΟΜΟΝΟΙΑ θα λάβει ένα ποσό κοντά στις 100 χιλιάδες ευρώ για την παρουσία του Άνταμ με την Εθνική του ομάδα.

Autoremarketing

Bet on Alfa