ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠρόεδρος ΚΟΑ:" Ήρθαν οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μιλήσαμε...

Πρόεδρος ΚΟΑ:” Ήρθαν οι άνθρωποι της ΟΜΟΝΟΙΑΣ και μιλήσαμε για τη ανέγερση ιδιόκτητου Αθλητικού κέντρου στην περιοχή Τσερίου”

Με αφορμή την συνάντηση της ηγεσίας του ΚΟΑ με τον πρόεδρο της OMONOIAΣ, Σταύρο Παπασταύρου σχετικά με την ανέγερση ιδιόκτητου γηπέδου, η ιστοσελίδα www.kerkida.net επικοινώνησε μέσω της στήλης “Παρέμβαση στο kerkida” με τον πρόεδρο του οργανισμού Γιάννη Ιωάννου.

Bet on Alfa

Ο κ. Ιωάννου μιλώντας στον Χρίστο Παπακώστα αναφέρθηκε στη δημιουργία του έργου στην περιοχή Τσερίου και εισήλθε σε σημαντικές λεπτομέρειες για το διαδικαστικό σκέλος που πρεπει να τροχιοδρομηθεί. Ο πρόεδρος του ΚΟΑ εξέφρασε την αισιοδοξία ότι το αίτημα για εξασφάλιση κρατικής γης θα τύχει της ευμενούς αντιμετώπισης.

Ανάμεσα σε άλλα ανέφερε…

  • Ήρθαν οι άνθρωποι και μας εξέφρασαν την πεποίθηση για τη ανέγερση ιδιόκτητου Αθλητικού κέντρου στην περιοχή Τσερίου…Είχαν κάποια επικοινωνία και συνεργασία  με τον Υπουργό Εσωτερικών Κωνσταντίνο Ιωάννου για εκχώρηση κρατικής περιουσίας στην OMONOIA…
  • Θα ζητήσω από τους υπηρεσιακούς να δώσουν όποιες διευκολύνσεις στην ΟΜΟΝΟΙΑ για την συμπλήρωση…Νομίζω ότι και η ΟΜΟΝΟΙΑ πρέπει να έμεινε ικανοποιημένη από αυτή την εξέλιξη.
  • Καταρχήν η Ομόνοια πρέπει να εξασφαλίσει κρατική γη οποία δεν εξαρτάται από τον ΚΟΑ αλλά από το κράτος
  • Θεωρώ ότι το αίτημα θα τύχει της ευμενούς αντιμετώπιση
  • ΑΚΟΥΣΤΕ ΟΛΟ ΤΟ ΗΧΗΤΙΚΟ.

    Autoremarketing

    Bet on Alfa