ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜε τακτική, αλλά κυρίως με ψυχή

Με τακτική, αλλά κυρίως με ψυχή

Στην τελική ευθεία θα μπει από την προσεχή Κυριακή ο πρώτος όμιλος της β’ φάσης του πρωταθλήματος, με τα αποτελέσματα των τελευταίων έξι αγωνιστικών να κρίνουν τον πρωταθλητή και τις ομάδες που θα διασφαλίσουν ευρωπαϊκό εισιτήριο. Κάθε λεπτομέρεια, θα έχει σημαντικό ρόλο να διαδραματίσει για επίτευξη του στόχου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ.

Bet on Alfa

Η ΟΜΟΝΟΙΑ στην τελική ευθεία κάνει αρχή με την Πάφος FC στο ΓΣΠ. Παιχνίδι που επιβάλλεται να κερδίσει για ένα σωρό λόγους. Να απαντήσει στην πρόσφατη ήττα από την προσεχή αντίπαλό της, μάλιστα μέσα στο ΓΣΠ, για να δώσει συνέχεια στις επιτυχίες και να ξεφύγει της παφιακής ομάδας στο +5 και παράλληλα να πλησιάσει ή και να ξεπεράσει κάποιον από τους αντιπάλους που προπορεύονται. Με αυτό τον τρόπο θα ανακτήσει και ψυχολογικό αβαντάζ ενόψει της συνέχειας.

Το παιχνίδι της Κυριακής θα έχει μπόλικη τακτική, δεδομένο, όπως όλα τα παιχνίδια αυτής της φάσης. Ο Αναστασίου έδειξε να δίνει ιδιαίτερη έμφαση και να προετοιμάζει πολύ καλά την ομάδα του στον τομέα τακτική. Την ίδια ώρα, όμως, στοιχείο που θα μετρήσει και ίσως αποτελέσει καθοριστικό ρόλο στο αποτέλεσμα, είναι η ψυχή των παικτών. Η θέληση για τη νίκη, η αποφασιστικότητα στα μαρκαρίσματα, να γυαλίζει το μάτι τους.

Όλοι αντιλαμβάνονται την κρισιμότητα του αγώνα, γι’ αυτό και πρώτιστος στόχος είναι το αποτέλεσμα. Εάν αυτό συνδυαστεί και με την ανάλογη εμφάνιση τόσο το καλύτερο. Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενδέχεται να πάει κομπλέ, εφόσον είναι διαθέσιμος και ο Σεμέδο. Οπόταν θα υπάρχουν και αρκετές λύσεις στον πάγκο, άλλο ένα στοιχείο που ίσως παίξει ρόλο στην εξέλιξη και έκβαση του αγώνα.

Autoremarketing

Bet on Alfa