ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝα μην χαλάσει ότι με κόπο έχτισε!

Να μην χαλάσει ότι με κόπο έχτισε!

Στην τελική ευθεία μπήκε η προετοιμασία τηςOMONOIAΣ μπαίνει η ΟΜΟΝΟΙΑ για ντέρμπι με αντίπαλο την Πάφος FC στο ΓΣΠ, για την 5η αγωνιστική των Play – Off του πρωταθλήματος.

Bet on Alfa

Η ομάδα μας προέρχεται από την σπουδαία νίκη στο «αιώνιο» ντέρμπι επί του ΑΠΟΕΛ, που όχι μόνο διατηρήθηκε σε τροχιά Ευρώπης, αλλά υπο προϋποθέσεις βρίσκεται στο κόλπο του τίτλου.

Πλέον οι ποδοσφαιριστές μας παίζουν με περισσότερη αυτοπεποίθηση, η ψυχολογία βρίσκεται στα ύψη, ενώ στην εξίσωση μπαίνει για τα καλά και ο κόσμος που άφησε στην άκρη τη μουρμούρα και την απαισιοδοξία μετά από κάποια στραβά αποτελέσματα και πλέον νιώθει ότι αυτή η ομάδα μπορεί. Γι’ αυτό τον λόγο αναμένεται να δώσει και βροντερό παρόν την ερχόμενη Κυριακή στο Γ.Σ.Π, με 12 χιλιάδες να αναμένεται να βρεθούν στις εξέδρες του Γ.Σ.Π.

Μπροστά μας έχουμε ένα παιχνίδι που ίσως καθορίσει πολλά πράγματα. Η νίκη είναι μονόδρομος για την ομάδα μας για να μη χαλάσει ότι με πολύ κόπο έχτισε στις πρώτες τέσσερις αγωνιστικές των Play – Off. Σε περίπτωση νίκης, θα εκμεταλλευτεί και τις απώλειες που θα προκύψουν στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα στην ΑΕΚ και τον ΑΠΟΕΛ, που θα δώσει περαιτέρω ώθηση για τη συνέχεια, ειδικά αν λήξει ισόπαλο!

Από σήμερα και έχοντας πλέον όλους τους παίκτες στη διάθεση του μετά και την επιστροφή των διεθνών, ο Γιάννης Αναστασίου θα αρχίσει να καταστρώνει τα πλάνα του, με μοναδικό ερωτηματικό τη συμμετοχή του Σεμέδο, για τον οποίο όπως αναφέραμε σε προηγούμενο΄άρθρο το τεχνικό μας επιτελείο θα αξιολογήσει τα δεδομένα και θα πάρει τις τελικές του αποφάσεις.

Autoremarketing

Bet on Alfa