ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΜΑΓΚΕΣ, με την ίδια θέληση και σοβαρότητα μέχρι τέλους

ΜΑΓΚΕΣ, με την ίδια θέληση και σοβαρότητα μέχρι τέλους

Η ΟΜΟΝΟΙΑ που βλέπουμε τις τελευταίες εβδομάδες και γενικότερα με την έλευση του Γιάννη Αναστασίου και ένθεν, δεν μπορεί από το να αφήνει ικανοποιημένους όλους. Το κύριο χαρακτηριστικό της, που της επιτρέπει να έχει επιτυχίες, είναι η σοβαρότητα. Οι ποδοσφαιριστές αρχίζουν και τελειώνουν τα παιχνίδια τους σοβαροί. Επίσης, δείχνουν μεγάλη θέληση και αποφασιστικότητα. Ξέρουν τι θέλουν στον αγωνιστικό χώρο.

Bet on Alfa

Ακόμη, το γεγονός ότι ο προπονητής μετά από ένα 3-0 επί του Άρη μέσα στην έδρα του, δεν έμεινε ικανοποιημένος από την εικόνα του δευτέρου ημιχρόνου, είναι ενδεικτικό των υψηλών απαιτήσεων. Ο Αναστασίου θέλει τους παίκτες του να παίζουν στις ίδιες εντάσεις σ’ όλο το ματς, να μην χαλαρώνουν και να μην εφησυχάζουν. Έχει θέσει πολύ ψηλά το ταβάνι και προσπαθεί μέσα από τη δουλειά να το φθάσει κι αν είναι δυνατόν να το ξεπεράσει η ΟΜΟΝΟΙΑ με την απόδοσή της.

Σαφώς και το 3-0 δίνει ξεκάθαρο προβάδισμα στην ΟΜΟΝΟΙΑ ενόψει επαναληπτικού, όμως με την ίδια σοβαρότητα θα θελήσει να πετύχει και δεύτερη νίκη μπροστά στον κόσμο της, που θα πρέπει να γεμίσει το ΓΣΠ. Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι μια ανάσα από τρίτη διαδοχική πρόκριση σε τελικό κυπέλλου και θα επιδιώξει να το σηκώσει και να τριτώσει το καλό. Βεβαίως, προηγείται το ματς πρωταθλήματος με την Ανόρθωση, το οποίο θα θελήσει να φθάσει σε άλλη μια νίκη, σε μια προσπάθεια πρωτίστως να εξασφαλίσει θέση που οδηγεί στην Ευρώπη και ακολούθως εάν το επιτρέπουν οι συνθήκες να διεκδικήσει και τον τίτλο πρωταθλήματος. Πάντα, σεμνά και ταπεινά.

Autoremarketing

Bet on Alfa