ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΚρατάει την ουσία κι ονειρεύεται!

Κρατάει την ουσία κι ονειρεύεται!

Στο σημείο που βρισκόμαστε πλέον το μόνο που μετράνε είναι οι βαθμοί, κι από την στιγμή που η ΟΜΟΝΟΙΑ χθες τους πήρε στο “Αντώνης Παπαδόπουλος” όλα τα υπόλοιπα περνάνε σε δεύτερη μοίρα.

Bet on Alfa

Με τρεις αγώνες να απομένουν μέχρι την ολοκλήρωση του πρωταθλήματος και με τις διαφορές να είναι πολύ μικρές από την 1η μέχρι την 3η θέση, τα πράγματα είναι ξεκάθαρα.

Το πιο σημαντικό από όλα είναι ότι η ομάδα μας δείχνει να κλειδώνει το Ευρώπη εισιτήριο, καθώς έχει αυξήσει την διαφορά της από τον 4ο Άρη στους τέσσερις βαθμούς. Από εκεί και πέρα δικαιούται να ονειρεύεται και για τον τίτλο. Ασφαλώς όσο αυτός δεν εξαρτάται από τα πόδια μας , είναι καλύτερα να τον αφήνουμε στο πίσω μέρος του κεφαλιού μας, έτσι ώστε να μην επηρεάζει την αγωνιστική σκέψη των ποδοσφαιριστών μας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αυτό που πρέπει να κάνει είναι το 3 Χ 3. Ακόμη εννέα βαθμούς στο κάλαθο, και ότι είναι να ρθει θα ρθει. Από το χθεσινό παιχνίδι κρατάμε την προσπάθεια στο δεύτερο μέρος που ουσιαστικά έφερε και το τρίποντο, όμως από εκεί και πέρα οφείλουμε να γυρίσουμε σελίδα και να επικεντρωθούμε στον επαναληπτικό αγώνα Κυπέλλου με τον Άρη, της ερχόμενης Τετάρτης, εκεί όπου η ΟΜΟΝΟΙΑ θα κληθεί να κλειδώσει την πρόκριση της στον μεγάλο τελικό Κυπέλλου της 18ης του Μάη.

Autoremarketing

Bet on Alfa