ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣε Σίμιτς και Χάμπο το βάρος...

Σε Σίμιτς και Χάμπο το βάρος…

Σόκαρε η ανακοίνωση για τον τραυματισμό του Ρομάν Μπεζούς, ο οποίος υπέστη ρήξη Αχίλλειου τένοντα, και θα μείνει εκτός για το επόμενο εξάμηνο.Δυστυχώς στο πιο κρίσιμο σημείο της φετινής σεζόν και καθοριστικό όπως έχουν εξελιχθούν τα πράγματα σε πρωτάθλημα και κύπελλο, η ΟΜΟΝΟΙΑ χάνει μια σημαντική μονάδα στην προσπάθεια της για διάκριση.

Bet on Alfa

Έτσι είναι όμως το ποδόσφαιρο, απρόβλεπτο, και γεμάτο συναισθήματα και με αυτά τα δεδομένα θα πρέπει να πορεύτουμε. Το βάρος για αντικατάσταση του Ρομάν στα εναπομείναντα παιχνίδια της σεζόν, πέφτει στους Σίμιτς και Χάμπο από εδώ και πέρα.

Ο Σέρβος διανύει μια καλή περίοδο και πλέον από εδώ και πέρα θα χρειαστεί να ανέβαι ακόμη περίσσοτερο αφού η συμβολή του θα είναι καθοριστική, κυρίως στο δημιουργικό κομμάτι της ομάδας μας.

Όσον αφορά τον Χάμπο, απλά αυτό που χρειάζεται να κάνει είναι συνέχισει να τα δίνει όλα στο γήπεδο, και είμαστε σίγουροι ότι από τα δικά του πόδια θα έρθουν πράγματα τα οποία θέλουμε να δούμε στα επόμενα ντέρμπι.

Ψηλά το κεφάλι λοιπόν…Με Μπεζούς ή όχι η ΟΜΟΝΟΙΑ καλείται να κάνει αυτό που πρέπει μέχρι το τέλος της σεζόν και όλοι μαζί να πανηγυρίσουμε τις επιτυχίες που θα έρθουν.

Autoremarketing

Bet on Alfa