ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ4o Clean sheet για τον Ουζόχο!

4o Clean sheet για τον Ουζόχο!

*Μέγας χορηγός μετάδοσης: Novibet | Xορηγός μετάδοσης: CablenetSports | Υποστηρικτής: Πράσινη Κερκίδα

Bet on Alfa

0-0 έληξε ο επαναληπτικός αγώνας της ομάδας μας απέναντι στον Άρη, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να εξασφαλίζει την συμμετοχή της σε τελικό Κυπέλλου για 24η φορά στην ιστορία της . Ο αγώνας δεν χρήζει ιδιαίτερης ανάλυσης, καθώς από ένα σημείο και μετά, και όσο ο χρόνος περνούσε ήταν διαδικαστικού χαρακτήρα, καθώς το 3-0 του πρώτου αγώνα είχε καθορίσει και την υπόθεση πρόκριση.

Αν είναι κάτι που κρατάμε από απόψε πέραν την πρόκριση της ομάδας μας στον τελικό, είναι το 4ο συνεχόμενο μηδεν παθητικό με τερματοφύλακα τον Ουζόχο (3 παιχνίδια με τον Άρη σε πρωτάθλημα και Κύπελλο, και ένα με την Ανόρθωση την περασμένη αγωνιστική). Είπαμε και τις προηγούμενες ημέρες πως ο Φρανσίς χρειάζεται να πάρει ψυχολογία, και το γεγονός ότι κατάφερε σε ακόμη ένα παιχνίδι να μην δεχτεί γκολ είναι σημαντικό.Βέβαια δεν είναι μόνο δικό του επίτευγμα όλο αυτό, αλλά είναι συνολική ομαδική δουλειά.

Παρόλα αυτά σύβαλε και ο Ουζόχο, και το γεγονός ότι κλήθηκε να αντικαταστήσει τον Φαμπιάνο σε ένα πολύ κρίσιμο σημείο της σεζόν, και τα πάει περίφημα ικανοποιεί τόσο τον Γιάννη Αναστασίου, όσο και όλους μας.

Autoremarketing

Bet on Alfa