ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΟ Κουλιμπαλί, ο Μίλετιτς και η... άλλη άμυνα

Ο Κουλιμπαλί, ο Μίλετιτς και η… άλλη άμυνα

Πέραν των Φαμπιάνο και Μπέζους, η ΟΜΟΝΟΙΑ θα στερηθεί την παρουσία και του Κουλιμπαλί λόγω καρτών στο παιχνίδι της Κυριακής με την ΑΕΚ. Άλλη μια σημαντική απουσία, όμως έμαθε να ζει με αυτές και ο Αναστασίου δεν στέκεται στου απόντες, αλλά στους παρόντες. Παρόλο που δεν θα πρέπει να παραγνωρίζεται η αξία και η προσφορά του Κουλιμπαλί, εκ των κορυφαίων της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στη σεζόν.

Bet on Alfa

Η πιο πάνω εξέλιξη δημιουργεί νέα δεδομένα στην άμυνα ενόψει ενός κρίσιμου αγώνα. Από τη στιγμή που δεν είναι διαθέσιμος και ο Λανγκ, ο Μίλετιτς θα μετακινηθεί από το δεξί άκρο στο κέντρο της άμυνας ως παρτενέρ του Παναγιώτου, σε σχέση με το ματς που προηγήθηκε. Θα επανέλθει ο Μάθιους δεξιά, ενώ είναι αλλαγή αναμένεται να προκύψει και στο αριστερό άκρο της άμυνας, με τον Χαμάς να παίρνει φανέλα βασικού αντί του Σιπριάνο. Άλλωστε έτσι γίνεται και διαχείριση του ρόστερ λόγω των συνεχόμενων αγώνων.

Αλλαγμένη, λοιπόν, η ΟΜΟΝΟΙΑ αμυντικα θα παρουσιαστεί στο ματς στην Αρένα, έχοντας ως μοναδικό στόχο το «διπλό». Αλλαγή θα γίνει και στην επίθεση. Ο Στεπίνσκι θα πάρει θέση στην κορυφή, ενώ δεν αποκλείεται να προκύψει κι άλλη μία αλλαγή. Ο Αναστασίου ξέρει και ετοιμάζει το πλάνο του για ένα δύσκολο και σημαντικό παιχνίδι. Η τακτική του Ελλαδίτη σε συνδυασμό με τη θέληση και τη στοχοπροσήλωση των παικτών, θα κρίνει πολλά για την τύχη του αγώνα.

Autoremarketing

Bet on Alfa