ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΝα αντιδράσει όπως τον Α' γύρο...

Να αντιδράσει όπως τον Α’ γύρο…

Το αρνητικό αποτέλεσμα με την ΑΕΚ είναι πλέον δεδομένο, και έχει διαμορφώσει δεδεομένα, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να μένει και βαθμολογικά εκτός διεκδίκησης του πρωταθλήματος. Η ομάδα μας κατα γενική ομολογία δεν είχε καλή παρουσία και δέχτηκε μια δίκαιη ήττα από την ΑΕΚ που έδειξε ότι το ήθελε περισσότερο.

Bet on Alfa

Το ζητούμενο από εδώ και πέρα είναι όλο αυτό σκηνικό που διαμορφώθηκε μετά το τέλος της αναμέτρησης να μην πάρει από κάτω τους ποδοσφαιριστές μας. Ο Γιάννης Αναστασίου και οι συνεργάτες του καλούνται να βρουν τους τρόπους η ομάδα να αντιδράσει, όπως το έκαναν και στον πρώτο γύρο μετά το παιχνίδι με την ΑΕΚ, και την τότε ήττα με 0-1 στο Γ.Σ.Π.

Στο αμέσως επόμενο παιχνίδι η ΟΜΟΝΟΙΑ παρουσιάστηκε αλλαγμένη, και πήρε ένα σπουδαίο δίπλο απέναντι στο Αποελ, μάλιστα ως τυπικά φιλοξενούμενη. Αυτή την φορά που τα πράγματα θα είναι εντελώς διαφορετικά, με την ΟΜΟΝΟΙΑ να έχει μαζί της τον κόσμο της, η ομάδα καλείται να παρουσιάστει ακόμη καλύτερη και να πάρει μια μεγάλη νίκη που την έχει ανάγκη όλο το οικοδόμημα αυτή την στιγμή, ενόψει και του μεγάλου τελικού Κύπελλου. Η ψυχολογία πρέπει να ανέβει και μια νίκη απέναντι στον αιώνιο, είναι ο κατάλληλος τρόπος για να γίνει αυτό!

Autoremarketing

Bet on Alfa