ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΠασχαλινό δώρο πριν τον τελικό κυπέλλου

Πασχαλινό δώρο πριν τον τελικό κυπέλλου

Πασχαλινό δώρο πριν τον τελικό κυπέλλου

Bet on Alfa

Την Κυριακή θα διεξαχθεί η 9η αγωνιστική των πλέι οφ, προτελευταία της σεζόν. Η ΟΜΟΝΟΙΑ θα αντιμετωπίσει τον Αποέλ ως τυπικά γηπεδούχος, άρα θα έχει στη διάθεσή της τρεις κερκίδες και τη δυνατότητα να τις γεμίσει και τον κόσμο να σπρώξει την ομάδα στην επιτυχία.

Η προσεχής αγωνιστική, λοιπόν, είναι η τελευταία πριν το Πάσχα. Δίνεται η δυνατότητα στους ποδοσφαιριστές να βγάλουν άμεσα αντίδραση και να επιστρέψουν στις επιτυχίες απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο. Τι θα σημαίνει αυτό; Καπάρωμα της τρίτης θέσης και αυτομάτως διασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου, επιτρέποντας στην ΟΜΟΝΟΙΑ να πάει στο τελευταίο ματς με την Πάφο εκτός έδρας χωρίς πίεση και κάνοντας διαχείριση ενόψει τελικού κυπέλλου.

Μετράει πολύ και το γόητρο απέναντι στον Αποέλ, ιδιαίτερα τη δεδομένη στιγμή. Νίκη, λοιπόν, την Κυριακή θα αποτελέσει ένα πολύ καλό πασχαλινό δώρο της ομάδας προς τον κόσμο της, που δεν την άφησε ποτέ μόνη. Η χαρά θα είναι μεγάλη για τους πιο πάνω λόγους και ακολούθως όλοι θα επικεντρωθούν στον τελικό κυπέλλου στις 18 Μαΐου.

Γι’ αυτό και επιβάλλεται η ΟΜΟΝΟΙΑ να επιστρέψει στις καλές εμφανίσεις, στις νίκες και όλα τα άλλα ακολουθούν. Με γεμάτο γήπεδο, η ΟΜΟΝΟΙΑ μπορεί. Τώρα είναι η ώρα!

Autoremarketing

Bet on Alfa