ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΆθως Χρυσάνθου: «Η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, ο κορυφαίος...

Άθως Χρυσάνθου: «Η νίκη επί του ΑΠΟΕΛ, ο κορυφαίος σε απόδοση παίκτης και το αβαντάζ στον τελικό του κυπέλλου»

Στον Super Sport FM 104.0 και στην εκπομπή «Καλημέρα στα ΣΠΟΡ» μίλησε ο παλαίμαχος άσος της ομάδας μας, Άθως Χρυσάνθου, ο οποίος αναφέρθηκε στη νίκη του «τριφυλλιού» επί του ΑΠΟΕΛ, την εξασφάλιση του ευρωπαϊκού εισιτηρίου και την προσπάθεια κατάκτησης του κυπέλλου.

Bet on Alfa

Για τη νίκη επί του ΑΠΟΕΛ: «Η πρόκριση στο Κόνφερνς Λιγκ με προοπτική για το Γιουρόπα Λιγκ, υπό τις περιστάσεις είναι ό,τι καλύτερο. Η Ομόνοια έδειξε ανεβασμένη με εξαίρεση τα παιχνίδια με την ΑΕΚ, στο οποία δεν ανταποκρίθηκε. Χθες, έκανε μια επαγγελματική νίκη. Είχε καλή αμυντική συμπεριφορά, χτύπησε σε μια από τις ευκαιρίες που βρήκε και πήρε τη νίκη. Ο αντίπαλος μπήκε πιο δυνατά στο πρώτο ημίχρονο αφού του έδωσε χώρο η Ομόνοια. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαν οι φάσεις, ήταν καλύτερη. Η πίεση ήταν περισσότερη στον αντίπαλο, όμως σίγουρα είχε πίεση και η Ομόνοια γιατί είναι διαφορετικό να πας στον τελικό με εξασφαλισμένη την ευρωπαϊκή συμμετοχή», είπε.

Και συνέχισε: «Στο παιχνίδι με την ΑΕΚ είναι αλήθεια πως φάνηκε η κούραση, η ομάδα δεν είχε μεγάλο βάθος στον πάγκο. Είχε τραυματιστεί και ο Μπέζους που στο οργανωτικό και επιθετικό κομμάτι λείπει αρκετά, γιατί είναι ένας πολύ ποιοτικός παίκτης. Στο αμυντικό, όμως, ο Σίμιτς που τον αντικατέστησε έχει περισσότερα τρεξίματα. Και η απουσία του Κουλιμπαλί ήταν πολύ σημαντική η απουσία του με την ΑΕΚ. Χρειάστηκε χρόνο προσαρμογής, αυτή τη στιγμή δείχνει ότι μπορεί να ηγηθεί της άμυνας της Ομόνοιας τα επόμενα χρόνια. Για εμένα ο κορυφαίος με τον ΑΠΟΕΛ ήταν ο Μίλετιτς. Δείχνει πολύ ανεβασμένος, χθες κέρδισε πολλές μονομαχίες, ήταν πολύ σταθερός».

Για τον τελικό κυπέλλου: «Η επιτυχίες από τις αποτυχίες κρέμονται από μια κλωστή. Η Ομόνοια μπήκε στην εξάδα στο τέλος. Η απόδοση και οι εμφανίσεις της δεν ήταν καλές μέχρι που ήρθε ο Αναστασίου κι άλλαξε τα πάντα. Πήρε τη νίκη με τον Άρη και από εκεί και πέρα άρχισε μια ανοδική πορεία. Παιχνίδι με παιχνίδι, η ομάδα ανέβαινε αγωνιστικά και έφτασε εδώ που έφτασε. Ελπίζουμε ότι θα πάμε για τρίτη συνεχόμενη κατάκτηση. Το γεγονός πως ο τελικός θα είναι στο ΓΣΠ παίζει ρόλο. Σίγουρα για εμένα η Ομόνοια έχει τον πρώτο λόγο. Είναι σε καλύτερη αγωνιστική κατάσταση από την Πάφο, δείχνει να πατά καλά, οι παίκτες έχουν ανακτήσει εμπιστοσύνη και ψυχολογία. Κι επίσης η χθεσινή νίκη που εξασφάλισε την Ευρώπη, δίνει την ευκαιρία στον προπονητή να διαχειριστεί το τελευταίο ματς πρωταθλήματος να διαχειριστεί όπως ο ίδιος γνωρίζει καλύτερα».

ΟΜΟΝΟΙΑ

Autoremarketing

Bet on Alfa