ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΗ ξεκούραση των...πολεμιστών ενόψει της τελευταίας «μάχης»

Η ξεκούραση των…πολεμιστών ενόψει της τελευταίας «μάχης»

Ο πρώτος στόχος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ υλοποιήθηκε, η διασφάλιση ευρωπαϊκού εισιτηρίου μέσω πρωταθλήματος. Σφράγισε το εισιτήριο με τον καλύτερο τρόπο, με νίκη απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, που ήταν η τρίτη φετινή σε τέσσερις αγώνες. Πλέον, απομένει το τρόπαιο της κυπελλούχου, που θα το διεκδικήσει στον τελικό με αντίπαλο την Πάφος FC στις 18 Μαΐου.

Bet on Alfa

Για την ώρα, προέχει η ξεκούραση των… πολεμιστών. Με αυτό τον τρόπο θα γεμίσουν μπαταρίες για την τελευταία «μάχη», που είναι ο τελικός, παρόλο που θα προηγηθεί το τελευταίο ματς πρωταθλήματος και πάλι με την Πάφος FC εκτός έδρας. Παιχνίδι στο οποίο ο Αναστασίου αναμένεται να ξεκουράσει και κυρίως να προφυλάξει βασικές μονάδες.

Ο Ελλαδίτης τεχνικός, θα ξεκουράσει τους ποδοσφαιριστές του το Πάσχα. Αποφάσισε να τους παραχωρήσει ολιγοήμερη άδεια, Μεγάλη Παρασκευή, Μεγάλο Σάββατο, Κυριακή του Πάσχα. Οι παίκτες θα περάσουν τρεις ημέρες με την οικογένειά τους, το έχουν ανάγκη μετά τη μεγάλη προσπάθεια που κατέβαλαν προηγουμένως για να υλοποιήσουν τον πρώτο από τους δύο στόχους. Ακολούθως θα επικεντρωθούν στα δύο τελευταία ματς και κυρίως στον τελικό.

Με την επάνοδο των προπονήσεων τη Δευτέρα του Πάσχα, θα διαφανεί σε πιο βαθμό θα βρίσκονται οι Φαμπιάνο και Λανγκ, πότε θα ανεβάσουν ρυθμό και αναλόγως θα διαφανεί εάν θα είναι διαθέσιμοι για το ματς πρωταθλήματος στις 11 Μαΐου. Η προσπάθεια θα είναι, να είναι έτοιμοι στον τελικό, ιδιαίτερα ο Φαμπιάνο.

Autoremarketing

Bet on Alfa