ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΆτυπες διακρίσεις για Ουζόχο και Αλιούμ στις χώρες τους!

Άτυπες διακρίσεις για Ουζόχο και Αλιούμ στις χώρες τους!

Ιστοσελίδες σε Νιγηρία και Καμερούν, έχουν δημιουργήσει τη δική τους λίστα με τους κορυφαίους ποδοσφαιριστές με καταγωγή από τις συγκεκριμένες χώρες, οι οποίοι αγωνίζονται σε διάφορα πρωταθλήματα. Και ασφαλώς μας ενδιαφέρει αυτό, διότι δύο ποδοσφαιριστές της ομάδας μας ο Φράνσις Ουζόχο και ο Σαϊντού Αλιούμ, συγκαταλέγονται στις άτυπες αυτές διακρίσεις.

Bet on Alfa

Για τη Νιγηρία, η ιστοσελίδα «Afrik-foot.com», παρουσιάζει τους δέκα διεθνείς Νιγηριανούς με τις κορυφαίες επιδόσεις μετά από το Αφρικανικό Κύπελλο Εθνών 2024 και ο Φράνσις Ουζόχο είναι στην 6η θέση.

«Ο Φράνσις Ουζόχο συνέχισε να εντυπωσιάζει για την Ομόνοια Λευκωσίας από τότε που ανέκτησε το Νο1 τον περασμένο μήνα. Έχει κάνει πολλές καλές αποκρούσεις σε έξι ματς μέχρι στιγμής, κρατώντας πέντε ανέπαφη την εστία. Ως αποτέλεσμα, η Ομόνοια Λευκωσίας κέρδισε μια θέση στους προκριματικούς γύρους του UEFA Europa Conference League για την επόμενη σεζόν», σημειώνεται για τον θηριώδη κίπερ του τριφυλλιού.

Από εκεί και πέρα, η ιστοσελίδα «Footballdatabase» στην κατηγορία με τους Καμερουνέζους παίκτες, τοποθετεί τον Σαϊντού Αλιούμ στην δεκάδα με τους καλύτερους μεσοεπιθετικούς, στην τελευταία θέση.

Πηγή:https://sport-fm.com.cy/

Autoremarketing

Bet on Alfa