ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΣεργίδης:«Η αλλαγή του Αναστασίου ήταν από τις πιο επιδραστικές...

Σεργίδης:«Η αλλαγή του Αναστασίου ήταν από τις πιο επιδραστικές αλλαγές προπονητών που είδα ποτέ στο κυπριακό ποδόσφαιρο»

Ο Κύπριος προπονητής, Μάκης Σεργίδης μίλησε στο balla.com.cy και εκθείασε τον προπονητή της ομάδας μας, Γιάννη Αναστασίου αφού όπως είπε η έλευση του ήταν από τις πιο επιδραστικές που είδε ποτέ. Ακόμα, τόνισε πως ο Ελλαδίτης τεχνικός κατάφερε να αλλάξει την εικόνα της ομάδας του άμεσα.

Bet on Alfa

Αναλυτικά τα όσα είπε:

Για την εξαιρετική πορεία της ΟΜΟΝΟΙΑΣ στα πλέι οφ:
«Η έλευση του Αναστασίου βοήθησε άμεσα, ίσως επειδή ήρθε σε ένα οικείο περιβάλλον που ξανά δούλεψε και είναι Έλληνας προπονητής, γνώστης του κυπριακού ποδοσφαίρου. Κάποιοι ήρθαν και μέχρι να μάθουν το πρωτάθλημα μας, έφυγαν, όπως ο Τσέτιλ Ρέιχνταλ για παράδειγμα. Δόθηκε η ευκαιρία στον Αναστασίου να…βάλει το τρένο στις ράγες γρήγορα και το έκανε».

Πως ο Γιάννης Αναστασίου κατάφερε να αλλάξει την ΟΜΟΝΟΙΑ προς το καλύτερο;
«Η τακτική του και η προσέγγιση του ήταν ρεαλιστική και η ομάδα στήθηκε σωστά όπως έπρεπε. Ήταν μαζεμένη πίσω, προσπάθησε να φεύγει στις αντεπιθέσεις και σε κάθε παιχνίδι προσαρμόστηκε ανάλογα. Είναι στον τελικό κυπέλλου και κατάφερε να είναι κάποια στιγμή ακόμα και στη…μάχη του τίτλου. Η αλλαγή του Αναστασίου (και του Μπεν Σιμόν) ήταν από τις πιο επιδραστικές αλλαγές προπονητών που είδα ποτέ στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Κάποιοι παίκτες είχαν τεράστια αλλαγή απόδοσης όπως οι Κουλιμπαλί, Κούσουλος, Χάμπος και Μπέζους και αυτό δείχνει την εξαιρετική δουλειά του. Έδωσε στην ΟΜΟΝΟΙΑ πιθανότητες για 3ο σερί κύπελλο και στον κόσμο την ικανοποίηση που του έλειπε».

Autoremarketing

Bet on Alfa