ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟH πρώτη μεταγραφή και οι δανεικοί!

H πρώτη μεταγραφή και οι δανεικοί!

Όσο φτάνουμε προς το τέλος της χρονιάς αναπόφεκτά ξεκινάει η συζήτηση για τον προγραμματισμό και την ενίσχυση στην ομάδα μας.

Bet on Alfa

Φυσικά στην ΟΜΟΝΟΙΑ είναι ξεκάθαροι ότι πριν τις 18 του Μάη καμία συζήτηση δεν πρόκειται να ανοίξει για τις προσθαφαιρέσεις.

Βέβαια υπάρχει ένα δεδομένο. Πως η ομάδα μας του χρόνου θα έχει σίγουρα στο ρόστερ της έναν ποδοσφαιριστή που δεν είδαμε φέτος και θα αποτελεί την “πρώτη της μεταγραφή”.

Ο λόγος για τον Νόβιτσα Εράκοβιτς ο οποίος είναι απόλυτα υγιής, συμμετέχει στις προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και περιμένει κι αυτός το Καλοκαίρι ώστε να μπει σε φουλ ρυθμούς προετοιμασίας. Η ατυχία χτύπησε την πόρτα του 24χρονου Μαυροβούνιου το περασμένο Καλοκαίρι όταν υπέστη ρίξη χιαστών στο δεύτερο φιλικό της ομάδας μας στην Πολωνία κι έχασε όλη τη  σεζόν.

Απ’ εκεί και πέρα, οι Λοΐζος Λοΐζου και Κωνσταντίνος Παναγή θα επιστρέψουν στο «Ηλίας Πούλλος» και η απόφαση για το μέλλον τους ανήκει στην διοίκηση και όσοι είναι υπεύθυνοι για τον προγραμματισμό

Στο Ηλίας Πούλλος θα επιστρέψουν και οι νεαροί Άγγελος Νεοφύτου, Αντρέας Ασημένο, Αλέξανδρος Καϊάφα, Αντρέας Χρίστου και Νικόλας Κυριακίδης που δόθηκαν δανεικοί σε ομάδες 2ης κατηγορίας για να πάρουν αγωνιστικά λεπτά κι εμπειρίες.

Autoremarketing

Bet on Alfa