ΑρχικήΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΘα χρειαστεί η εμπειρία του!

Θα χρειαστεί η εμπειρία του!

Ο Μάριους Στεπίνσκι αποκτήθηκε από την ΟΜΟΝΟΙΑ τον περασμένο Ιανούαριο, σε μια προσπάθεια της ομάδας μας να εντάξει στο ρόστερ της έναν επιθετικό που θα κάνει τη διαφορά.

Bet on Alfa

Είναι αλήθεια πως ο Πολωνός επιθετικός έχει καταγράψει σχετικά μέτρια νούμερα με το τριφύλλι στο στήθος (6 γκολ σε 16 συμμέτοχες), όσον αφορά το σκοράρισμα, παρόλα αυτά δείχνει διάθεση στο γήπεδο, και αυτό είναι κάτι που κρατάμε. Τρέχει στο γήπεδο, δίνει μάχες έξω και μέσα από την αντίπαλη περιοχή και αυτό φάνηκε στα πλείστα παιχνίδια που αγωνίστηκε.

Πλέον η προσοχή όλων στην ΟΜΟΝΟΙΑ, μη εξαιρούμενου και του Σούπερ Μάριο έχει στραφεί στον μεγάλο τελικό Κύπελλου. Έχει εμπειρία ο Πολωνός επιθετικός, και η ομάδα μας σε κάτι τέτοια κρίσμια παιχνίδια, θέλει ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν από τελικούς να βγούν μπροστά στις 18 Μαϊού και να δώσουν το σύνθημα για την κατάκτηση του τροπαίου.

Απέναντι στους ποιοτικούς αμυντικούς της ομάδας της Πάφου θα χρειαστεί η εμπειρία του Στεπίνσκι, κι ελπίζουμε να δικαιώσει όλους όσους πίστεψαν και πιστεύουν σ’ αυτόν.

Autoremarketing

Bet on Alfa